Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Монтана: Хайде да се срещнем
Автор: sagittarius   
Дата:   21-01-04 13:33

Скъпи съграждани [smilie25] , какво ще кажете да положим едно добро начало?
LinkBeat, по снимките ти разбирам, че си от Монтана.
Vatsacho, теб си те знам. Кажи и на Ангел. Скоро не съм виждал негови снимки тук ...
Sparky, за теб ще е най-лесно, особено ако срещата е в "Соларис".
Сигурен съм, че из форума има още знайни и незнайни Монтанчани. Поне така ми се струва от някои коментари.
Предлагам да се срещнем в четвъртък (22.01) някъде към 19:30 - 20:00 в "Соларис" (АСист) или ако е по-удобно по някое време в събота или неделя. Сигурно ще има за какво да си поговорим. Трябва да Ви кажа, че много завиждам за подобни мероприятия на колегите от София.
Кажете какво мислите и да уточним деня и часа.

Отговори на това съобщение
 Re: Монтана: Хайде да се срещнем
Автор: vatsacho   
Дата:   21-01-04 17:38

Знаеш,че не отказвам такива неща.

Автор: vatsacho   
Дата:   21-01-04 17:47

И още на монтанска вълна.Днес Северозапада осиротя!Като гледам този язовир,който прелива от сайта винаги се сещам за Йордан Радичков и неговата светла тъга.Спомням си оня негов герой дето казваше горе-долу това:"Като ни закриха селото заради язовира, се преселихме по градовете.Дигнахме нови къщи и си изпонаправихме едни нови зъби и сме се озъбили като мъртавци".Вечна му памет!

Автор: r_popov   
Дата:   22-01-04 08:42

Присъединявам се към темата за Радичков. Вечна му памет. Загубихме най-колоритната личност в историята на българската култура. С неговата кончина се затваря цяла самобитна епоха в история на родната литература, повяхна и крехката надежда за присъждане на Нобелова награда за цялостното му творчество и принос към световната културна съкровищница.
Поклон пред светлата му памет.

първа  назад  1     всички  напред  последна