Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Vajno !
Автор: boni   
Дата:   12-01-04 11:20

Драги клубари,остават още десет дни до определянето и награждаването на най-добрите снимки за месец декември,с което ще приключим 2003 година.
Екипът на Фото-Форум ще избере между снимките,номинирани като снимки на месеците за изтеклата година , ”Снимка на годината” ,а нейният автор ще стане “Автор на годината”. Критериите при избор на снимка на годината и автор на годината ще бъдат определени и от цялостното представяне на автора на страниците на сайта.
Наградите,които ще получи автора ше бъдат : грамота,часовник и може би най-важната – малка самостоятелна изложба в столична галерия.
[beer]

Публикацията е редактирана (12-01-04 11:24)

Отговори на това съобщение
 Re: Vajno !
Автор: emmmo   
Дата:   12-01-04 11:31

Браво на организаторите!
Само ми се струва, че е по-добре да не се обвързват снимка на годината с автор на годината, т.е. може сред номинираните снимки да има някоя изключителна, но авторът и да е качил само две-три снимки, което по критерий цялостно представяне ще го дисквалифицира.
Какво ще кажете?

Автор: J0R0   
Дата:   12-01-04 12:27

Аз мисля, пък че е добре да са свързани нещата.
По-правилно според мен е да се поощряват не случайни попадения, а автори, които показват постоянство и добро качество в работите си.

Автор: PolarBear   
Дата:   12-01-04 14:29

Защо ми се струва, че emmmo и JORO казват абосолютно едно и също, а те като че ли не мислят така? :)

първа  назад  1     всички  напред  последна