Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питане за макрообективи
Автор: next_time   
Дата:   12-09-06 22:31

https://photo-forum.net/index.php?TEMPLATE=test

Според тази класация сигмата 50 е по-добра от канонската 100-ица.А е два пъти по-евтина.Струва ли си да вземеш нещо по-хубаво на по-ниска цена.

Отговори на това съобщение
 Re: Питане за макрообективи
Автор: navy   
Дата:   12-09-06 22:35

Единствените по-добри от 100-цата 2 обектива в тоя сегмент са 60мм никор и 65 мп-е на канон [smilie7]

Дата:   12-09-06 22:39

Я, макрото ми го дават по-добро от 135/2 L [smilie10]
А и доколкото знам тва е стара таблица [smilie7]
Обективите си имат нови ревизии... мдааам, чети форума на фред миранда примерно [beer] [shtrak]

Автор: next_time   
Дата:   12-09-06 22:42

Е Неви сигурно си прав но мен ме интересува за съизмеримо качество при двоина цена струва ли си.По-скоро питам дали е съизмеримо - като за непретенциозен щракач.

Дата:   12-09-06 22:45

Там дават оценка на качеството на оптиката, но каква е тази оценка, оверъл ли, острота ли, кривене ли, магнификейшън ли, аберации ли...

Освен това един обектив не е само оптика, той е и механика, ултрасоник, скорост, уатерпрооф и т.н. и т.н.

Като отчетеш всички тези пунктове за които държиш обектива ти да е без забележки - и той сам ще изкокне [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна