Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Програма за обработка на снимки - при това free
Автор: nsirakov   
Дата:   09-09-06 23:59

Free за некомерсиално ползване... 2-3 Мбта е... има всички важни функции на фотошоп - в сайта има и доволно много плъгини....

лесна и бърза...

http://www.photofiltre.com/

аз останах доволен

Отговори на това съобщение
 Re: Програма за обработка на снимки - при това free
Автор: kirilius   
Дата:   10-09-06 03:31

Едно време я бях пробвал, но мисля, че във free-версията нямаше възможност да работиш с layers.

Това още ли е така?

Автор: yanee   
Дата:   10-09-06 04:31

аз имам опит с нея, добра е [smile] и елементарна за ползване [smilie24]

Автор: kirilius   
Дата:   10-09-06 04:58

Ама има ли layers?

Автор: prism   
Дата:   10-09-06 21:53

Мислех да пусна една тема за нея, радвам се, че не само аз я ползвам.
Безплатната версия има доста възможности поне като за безплатна програма, а срещу 25 евро отгоре получаваш пълна подръжка на слоеве, алфа канали, външни четки, nozzles както и да се превежда това, 8bf филтри и още и още и още... Според мен 3/4 от хората не ползват пълните възможности на CS2(ама го ползват щот разбирачите им казали да го ползват едно време) и тази програмка им стига.

Автор: asahi   
Дата:   10-09-06 21:54

Сираков,
Добрите програми имат ЦМИК и колор мениджмънт. Останалите могат и да са безплатни.

Автор: zaiko   
Дата:   10-09-06 21:57

ми то ако става въпрос за безплатна програмка... Гимп-а върши чудесна работа и поне според мен е доста по-интуитивен от ФШ. Вярно, че не е 2-3 МБ, ама пък има всичко, което е нужно https://photo-forum.net/forum/smileys/cool.gif

Автор: bxmarkov   
Дата:   11-09-06 12:32

http://www.photofiltre-studio.com/ ето това е сериозната версия със слоеве,колор и всичко останало,единствен недостатък е че минималния размер на четките е 3мп.,а и трябва лекарство защото е малко платена,често я ползвам когато ме мързи да отварям ФШ защото интерфейса е супер приятен и лесен за работа [smilie24]

Автор: flancer   
Дата:   11-09-06 22:58

Всъщност тази програмка се оказа май динствената която съм пробвал с пълна! поддръжка на 8bf плъгините на фотошоп 5 до CS2, наистина, като че ли не съм подкарвал и neatimage и noiseninja еднвоременно на една и съща програма в абсолютно работещ вид, като ми остане време ще пробвам и другите по-тежки плъгинчета които са останали , но след като си има поддръжка на алфа канал за работа на плъгина не би трябвало да има проблеми и с тях, въобще, оказва се една програма която почти замени elements-а при всекидневна обработка на лични снимки, бих дал 50лв веднага за нея, хм, ако бях поддръжник на ккупуването на софтуер разбира се :) бтв. версията в първият линк е за по стара версия, безплатна, но доста бавна при работа с плъгини, а при нея дори хистограмата е на плъгин , в това отношение 8-ма версия на продукта е в пъти по-бърза и удобна:)
/пс и платена,хм, 25евро била цената на education лиценза, а на нормален колкко ли е, и 50евро си струва/

Автор: surg   
Дата:   11-09-06 23:17

flancer
Дата: 11-09-06 22:58

ami probvai ulead photoimapct 8-9-10-11, podurja ednovremenno neatimage и noiseninja i kakvoto sum probvao dosega ot 2 godini...ima iz debrite s krack

Автор: flancer   
Дата:   11-09-06 23:33

мдам, SURG , наистина не съм пробвал фотоимпакт, интересно, ще я разгледам, но по принцип не харесвам нещата на ULEAD, малко много талаш има в тях, а и комбинацията Xnview със elements ми върши перфектна работа, всъщност елементс рядко го ползвам напълно, повече заради нойз филтрите, а сега тази употреба вече е иззета от photofiltre , май май само ако ми трябва набързо уеб галерийка ще си го пускам, макар че и затова си има по-добри алтернативи, ама пък ще ми се смеят колегите , като кажа че никакъв фотошоп не е останал на пц-то , неудобно е някак си[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна