Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имам въпрос за 300 Д
Автор: draev   
Дата:   18-06-06 21:03

Чета във Форума за 300Д на които е сменен софтуера.Моля,обяснете ми предимствата на операцията и къде мога и аз да го направя?

Отговори на това съобщение
 Re: Имам въпрос за 300 Д
Автор: Георги   
Дата:   18-06-06 21:14

firmware-а

ето ти описание

http://www.jjmb.nl/content/content.php?Name=wasia

Дата:   18-06-06 21:25

За съжаление не ползвам английски!

Автор: WiShY   
Дата:   18-06-06 21:30

draev не ползваш или не разбираш [smilie5] аз разбирам, но не ползвам немски например [smilie19]

Дата:   18-06-06 21:31

ето ти на руски

http://satinfo.narod.ru/index.html

Автор: holden   
Дата:   18-06-06 21:38

Раев, прати ми апарата и аз ще ти го оправя.

Автор: Стоев   
Дата:   18-06-06 22:11

Драев, аз веднага ша та оправя [smilie5]:

съкратения ФИРМВАРЕ на ВЪСЯ за 300 Д

фирмваре на ВЪСЯ драскач задейства менютата за 300 функции за обичай на Д Канон и други нови отличителни черти.
менюто за функции за обичай и други отличителни черти съществуват в фирмваре, но то е изцяло деактивирано в оригиналният ФИРМВАРЕ на Канон за да локализира 300 Д в пазарна позиция точно под канонът 10 Д, тогава беше обявено.
Тези функции съществуват на канонът 10 Д По подразбиране. Вие можете да промените тези настройки когато вие поставихте циферблатът до една от тези съзидателни настройки на зона :\" П\",\" телевизионен м на\",\" АВ\",\"\", Или\" един - ДЕП\". В не - съзидателни режими само някои настройки на ЦФ може да бъде твърда. Отидете към четвъртият показалец, при долната част вие ще четете\" функции за обичай (С. ФН)\". Изберете го и декорът\" на пресата, и с циферблатът вие избирате функция (01 - 17), преса\" стоя\" отново, с циферблатът променете настройката и преса е\" поставена\" за да го поставя.
Тук вие можете да намирате инструкцията на Д от 10 ръчна (PDF) .
И страница - около обичаят функции : отличителни черти другият канон EOS10D .

В миналото, ВЪСЯ работеше да подобрява фирмваре и даде повече алтернативи към Канон 300 Д потребители. Аз не очаквам по-нови версии повече. наклон от тук щеше вероятно покупката на канон ЕОС 20 Д, който струва 1350.
Тук е ли оригиналният ФИРМВАРЕ на ВЪСЯ 300 Д място .
фирмваре може да бъде свален при HTTP://SATINFO.NAROD.RU/EN/DOWNLOAD.HTML .

снимката на ВЪСЯ от едно\" хака\" Канон 300 Д. без съмнение, за мен то наистина изглежда като, че А хака 300 Д.

фирмваре пуска от ВЪСЯ :

Е 3 кр 111 Б 71 (16 - 06 - 2004)

Това е най-новият, който ФИРМВАРЕ пуска от ВЪСЯ.

КР 111 на 16 - 06 - 2004 Е 3 - Б 71.ЗИП (бета 71, местно копие)
За нещастие, две различни Б 71 версии бяха разпространени :
(доктор по медицина 5 контролна сума Стари 3 Е КР 111. Ела : 6901 ФД - 5 CD от 45756 на Бритиш еъруейз, 77 с 115 АЕ 688 С 9, Ф9 C)
(доктор по медицина 5 контролна сума Нови 3 Е КР 111. Ела : 407 милиард 0808 постоянен 0 Д 332 С 45 калцият 188 за 7 19 Е ФФ 8)

В най-новата Б 71 версия, правопис в МЛУ меню\" С за много езици беше поправено.
Също, в английска езикова настройка, ЦФ 17 бяха нагласени (според предложение аз поставих навътре форумът на 300 хакери на Д Яху, преди известно време).

Вие можете да проверите ЦФ - 17 за версията на драскачът :
- ако вие четохте\" 2 : 4, 5 сек.\", нека да го наречем версията\" Б 71 - 1\".
- ако вие четете\" 2 : 4. 5 сек.\", нека да го наречем версията\" Б 71 - 2 инчова.
- ако вие четохте\" 2 : АЕ се заключва измервайки\", то е\" 71 инчов ПРЕ Б, като\" Б 7\",\" М\", или\" оригиналният канон\", и т.н.
Настрани за промени в текстове на меню на МЛУ, има никакви разлики.
подобренията на предишните пускания също са включени в това пускане.
фирмваре може да бъде свален при HTTP://SATINFO.NAROD.RU/EN/DOWNLOAD.HTML .

Ново в това пускане :

- избираема пауза за ключалка на огледало нагоре вижда С. ФН. 17 (това изглежда да бъде най-голямата промяна)
Избираемите времена на забавяне са :
0 : 1. 5 сек.
1 : 3 сек.
2 : 4. 5 сек.
3 : 6 сек. (* бележка)
4 : 7. 5 сек. (* бележка)
5 : 10 сек.

Забележете :
Има някои стрели, видяни тук.
оригиналните текстове на меню бяха :
3 : АФ показва : М - > автомобилът / автоматично > СТР.
4 : някой стреля - > < - ИИ - сервомеханичен
Тези низове на меню в същност се състоят от многочислени низове.
стрелите не са част на низовете :
3 :\" точка на АФ : милиона инчова +\" автомобил / автомобил инчова +\" СТР.\" (\" АГ и\" Ц\" са нулирани за да потискат демонстрация)
4 :\" някой стреля\" +\" ИИ - сервомеханичен\" (\" АГ е нулиран да потиска демонстрация)
стрелите са изоставени от това докато се обаждам им встрани от низовете, които бяха променени.

- по-малка тайна демонстрация на режими на АФ :
\" левият\" бутон избира режимът на АУТОФОЦУС :
АФ операционната система - ОНЕШОТ
АФ ИИ - АИФОЦУСАФ
АФ СЕ - АИСЕРВО (самото фокусиране работи, но вие не можете да вземете изстрелът, провери до ТМП 1942 ЦЮ.)
АФ на - показана когато превключвателят АФ / МФ е прехвърлен към мф позиция

Забележете, че дисплеят не обновява когато вие включвате превключвателят на АФ / мф лещата, вие можете да трябва да завъртате циферблатът ОТ включва \" левият\" бутон.

- десният бутон\" свързване\" е махнат и сега прави нищо повече.

- при променяне ФЕЦ,\" ФЕЦ 1\" е показан на лцд-то, заедно с скала от - 2 2 на ТО +. То може да бъде нагласено в 1 / 3 - спрете увеличения.

Предупреждение : ВЪСЯ спомена, че той мисли това, в което иконата на слабата батерия изглежда по-ранна от обикновено и може би се свърза с тази промяна. иконата на слабата батерия не представя актуална слаба батарея и няколко видяха това също. По време на това състояние вие не можете да бъдете способни да почиствате вашият сензор, защото камерата може да мисли, че батерията е твърде слаба за да извършва почистване на сензор. Аз не проверих сензорът почистващ се когато това ранно ниско ниво на батерия допринася, до сега.

Аз прибавих страницата за 111 милиард 71\" функции за обичай\"\" КР на ЦФН Е 3\".

Лично, аз нямаше да препоръчам на това пускане, откакто има малки промени. Всеки път, когато вие правите обновяване, вие ще вземете малък риск за да правите мозъкът на вашата камера - мъртъв\", което значи, че то ще остане мъртво след включване . С други думи, ит ДОЕНС \' Т рестартира, или виси по време на начало. Вие не можете да преправите проблясване, ако вие сте нещастни, и имате за да изпращате вашият 300 Д за поправка.

Когато вие трябва, го изпратени за поправка, вие не трябва да обясните, че вие извършвахте ФИРМВАРЕ обновяването при вашата услуга на Д. Канон от 300 не трябва да знае това. Те само трябва да знаят текущото поведение : камерата няма да стартира . С тази информация сам канон може все още да приготви вашата камера с гаранция. Аз не очаквам те да показват и сравнят байт за Байт показания ФИРМВАРЕ, ако бъде изобщо възможен с вашият мозък - мъртвите 300 Д.

Е 3 кр 111 Б 7 (01 - 06 - 2004)

01 - 06 7 на кр 111 Б за - 2004 3 Е.ЗИП (бета 7, местно копие)
(доктор по медицина 5 контролна сума Е 3 КР 111. Ела : 1 СББФ 891 Ф4 Ф 2632 ЦДА 470 Б от калций от 962168 09)

подобренията на пускането от 111 м на кр на Е 3 също са включени в това, което Е 3 кр 111 Б 7 пускам.
фирмваре може да бъде свален при HTTP://WWW.CAT.ORC.RU/ .

Ново в това пускане :

- ISO 3200.
Това е представено от \" Х\" на лцд-то, вместо\" 3200 инча, по същият начин като 10 Д. То е показано като\" ISO 3200\" когато вие показвате информацията на илюстрация, която беше взета използувайки тази настройка. времето за затваряне / стойност на отвор отразява повишението към ISO 3200 също, така че то наистина работи. За да го избирате, натиснете бутонът\" ИЗО\" и завъртете циферблатът докато вие четохте \" Х\" на дисплеят.

- отразява заключване. (МЛУ)
Това предотвратява вибрации, причинени от огледало, които могат да замъглят изображението през близките кадри или кога супер- - лещов е използван. То може да бъде задействано в менюто за функции за обичай, ЦФ 12.

На 10 Д то работи както следва :
1. Натиснете бутонът на капакът пълно.
огледалото ще се заключи .
След 30 секунди, то ще се върне надолу автоматично.
2. Натиснете бутонът на капакът напълно отново.
изображението ще бъде пленено и огледалото ще се върне надолу.
За да изисквате друг изстрел с заключване на огледало, започнете от стъпка 1 отново.

На 300 Д то работи както следва :
1. Натиснете бутонът на капакът пълно.
огледалото ще се заключи .
След около 1 секунда, изображението ще бъде пленено и огледалото ще се върне надолу.
бутонът за освобождаване\" затвор\" не отговаря в рамките на това време.
Така че то прави\" Т, изглеждайте да работя точно като огледалото 10 Д заключете функция, но аз съм все още щастлив от него.

Забележка: вашата камера трябва да бъде твърда в режим за единствен изстрел, не в продължителен режим.
Съвет : вие можете да оставите МЛУ, който е задействан в менюто на цф, и се сменяте с бутонът за режим на път между режим на продължителният път и режим за единствен изстрел, да изберете или деселектирате МЛУ. Това е по-бързо много!

Тестове, направени от\" Марко _ В\" от МЛУ могат да бъдат намерени тук .
Отразете ключалката нагоре - до Боб АТКИНС .

Други промени :
- ФЕЦ (покажете компенсация на експонация) е развълнуван от бутонът\" СЕТ\" към бутонът\" скочете\". оригиналните функции на скокът се закопчават в други режими, работят все още. Когато променяйки ФЕЦ, скала от - 2 2 на ТО + е показана на лцд-то, и то може да бъде нагласено в 1 / 3, - спрете увеличения.

- бутонът\" СЕТ\" е сега използуван за (бърза) селекция (подреден) на параметър :
Тате - 0 - параметърът 1
Тате - 5 - параметърът 2
Тате - А - кирпичът РГБ
Тате - 1 - нагласи 1
Тате - 2 - нагласи 2
Тате - 3 - нагласи 3

-\" правилен\" Бътън няма функция, която е определена, но показва (по нареждане) :
Тате - 0
Тате - 1
Тате - 2

-\" ляв\" бутон избира режимът (подредения) на АФ :
Тате - 3 - ай фокусира АФ
Тате сервомеханизмът с - 2 - АЙ АФ (не работя в момента, контролирам до ТМП 1942 ЦЮ)
Тате - 1 - едно - застреля АФ

режимът на АФ е методът\" АУТОФОЦУСИНГ\". камерата има три режими на АФ :
1. Някой - застреля АФ за тихи предмети
2. ИИ - сервомеханичен АФ за преместване обекти
3. ИИ фокусира АФ който се сменя автоматично от един - застрелвам сервомеханизмът АФ на АФ, до ИИ, ако поданикът започва да се мести.

Аз го намирам за странно малко, което тези движещи се имат гласувано против нареждане, при завъртане циферблатът.

- стандартното копче в изтрий точно е променено се от\" анулиране\" към \" добре\". Сега, ако вие искате да изтриете изображение, всички вие трябва да наистина е натиснете бутонът\" ДЕЛ\" и натиснете SET веднъж. За да се анулирате натиснете какъвто и да е друг клавиш.
промяната е само за\" бърз преглед\" (когато снимката се показва на лцд-то веднага след като вие го взехте), не е за режим за възпроизвеждане. Когато вие сте в\" бърз проверен\" режим, вие вече не можете да използувате левите и десни бутони (оттогава те сега имат нови функции); затова ВЪСЯ прави промяната. Също удобно е за нас, обаче, откакто\" бързият преглед\" е когато ти повечето имат нужда от по-бърз начин да изтрие изображение! И така, когато вие взимате снимка, и имиджът печели на лцд-то за бърз преглед, вие можете да изтриете изображението чрез удряне\" изтрийте\" и тогава ударете\" СЕТ\". Когато вие сте коментиращите изображения в\" режимът на играта\", вие трябва да ударите\" изтрийте\" - набор на\" правилна стрела\"\" както преди.

КР на Е 3 - 111 м (07 - 04 - 2004)

КР на 07 - 04 - 2004 Е 3 - (местно копие) 111 м.ЗИП
(доктор по медицина 5 контролна сума Е 3 КР 111. Ела : 6 за 83 Е на областта колумбия за 325 59620 Е ДФФ 8271 ДФ - 4 ф 344 69 Е)

Този променен ФИРМВАРЕ снабдява 300 собственици на Д / цифров бунтовник ЕОС с да следват допълнителна функционалност :

- въведете ФЕЦ (покажете компенсация на експонация) използувайки твърдо копче
Компенсацията на експонация на блясване може да бъде подготвена за + / 2 спирания в 1/2 - СТОП или 1 / 3 - спират увеличения. 2 на люспа към + 2 е показана на лцд-то.
Компенсацията на експонация на блясване работи в съзидателни режими на зона.

- нагласете функция на бутон при застрелване
Позволете ви да дадете функция на бутонът\" СЕТ\" в режим за стрелба

- пускането на капак В / О - карта на ЦФ
Определя ако капакът работи кога има никаква карта на ЦФ в камерата.

- покажете синхронизация ускорете в АВ режим
Поставя скоростта на затвор до автоматичен, или неподвижен при използуване ФЛАШ в АВ режим

- ожулено + JPEG РЕЦ. Поставя качеството на вграден JPEG
Вие можете да изберете 6 настройка : малък, среден, голям, комбиниран се с добре и нормален.

Предупреждение

Предупреждение :
Този ФИРМВАРЕ не идва от канон, нито е ИТ, поддържана от Канон. Инсталация на този ФИРМВАРЕ може да анулира вашата гаранция. Задачи и / или повреда на вашата камера произлизат от инсталацията от това ФИРМВАРЕ е за вашият собствен риск!

Някакъв приятел и аз го използуват без проблеми дотук. Но всеки път, когато вие правите обновяване, вие ще вземете малък риск за да правите мозъкът на вашата камера - мъртъв\", което значи, че то ще остане мъртво след включване . С други думи, ит ДОЕНС \' Т рестартира, или виси по време на начало. Вие не можете да преправите проблясване, ако вие сте нещастни, и имате за да изпращате вашият 300 Д за поправка.

Когато вие трябва, го изпратени за поправка, вие не трябва да обясните, че вие извършвахте ФИРМВАРЕ обновяването при вашата услуга на Д. Канон от 300 не трябва да знае това. Те само трябва да знаят текущото поведение : камерата няма да стартира . С тази информация сам канон може все още да приготви вашата камера с гаранция. Аз не очаквам те да показват и сравнят байт за Байт показания ФИРМВАРЕ, ако бъде изобщо възможен с вашият мозък - мъртвите 300 Д.

Гласуване

Колко използуват обновяването на ВЪСЯ за бунтовникът / 300 Д?

Вие можете да гласувате и вижда резултатите тук .
Вие можете да намирате резултатите тук .

Завършете след известно време :
Цели гласове : 560
Инсталирам : 380 (67. 86 %)
Не инсталиран : 180 (32. 14 %)
Първо гласуване : 2004 - 07 - 01 00 : 44 : 54
Последно гласуване : 2004 - 07 - 16 21 : 15 : 07

Дата:   18-06-06 22:12

хахахахаха !

Автор: koceto   
Дата:   18-06-06 22:13

Някой - застреля АФ за тихи предмети
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

превода е убиец!

това с веб транс ли е [smilie11]

Дата:   18-06-06 22:26

Благодаря,Ти,Стоев!Както винаги ти ми се притичаш на помощ в трудни моменти!Пиши още бири на каиша!Сметката ще оправяме на Фотоваканцията(ако има такава)[smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: shadowhand   
Дата:   18-06-06 22:27

Хаххахахахах! Стоев ме разбива с тези преводи! [smilie18]

Автор: chiphead   
Дата:   18-06-06 22:28

Стоев, добре, че взех никон ... инструкциите са на гръцки [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer]

Автор: holden   
Дата:   18-06-06 22:30

Хахаха [smilie5] [smilie5] [smilie5]

MD5 checksum --> Доктор по медицина 5 контролна сума

първа  назад  1     всички  напред  последна