Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Maginon DC-6600
Автор: dj_ogi   
Дата:   11-06-06 00:36

Здравейте на всички от форума. Днес се региситрирах и искам да питам за този апарат. Донесоха ми го от Германия евтинийка. Въпроса ми е, когато снимам със светкавица на автоматичен режим снимките стават много светли сякаш апарата снима самата светкавица. Без светкавица снимката става по добра, Знам, че тези апарати са евтинки но ме учудва това че по малкиа модел на този снима с доста по меки цветове и по премерена светкавица. Това нормално ли е за този модел или съм попаднал на някои дефектен? Благодаря и предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Maginon DC-6600
Автор: delchev   
Дата:   11-06-06 05:59

честно казано такова нещо никога не съм хващал, но като гледам какво са написали в нета като характеристика - изглежда не лошо за парите си. Честно казано, аз лично, почти не ползвам светкавица, освен когато наистина не се вижда нищо без нея, или не мога да накарам каквото там снимам да стои неподвижно. Съвета ми е да си купиш някакъв малък триножник и да не пускаш светкавицата, когато не е абсолютно необходимо. А и така батерията ще изкарва по дълго [smilie3].

Автор: Кирил   
Дата:   11-06-06 11:39

Хи хи, знаех си, че ми прилича на нещо ;)

http://www.rollei.com/en/produkte/produkt_detail.php?id=10216&loc=Digital%20Cameras&katname=digisys

[smilie24]

Автор: dj_ogi   
Дата:   11-06-06 14:47

Да апаратът е същия но на моя пише MAGINON DC-6600.И характеристиките са същите. Това какво означава защо се среща и с друго име?

първа  назад  1     всички  напред  последна