Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за помощ хората с A610
Автор: ivossss   
Дата:   01-06-06 16:40

Донесоха ми го преди няколко дни фотоапарата от Америка, но проблема е че са ми откраднали кабелите, книжката, там някаква връзка и най-важното диска заедно с цялата куттика. Та добре че самия фотоапарат зареден с батериики и карта е бил в ръчния багаж..... Молбата ми е ако някой може да ми направи един имидж на неговия диск и да се разберем как да ми го прати...

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за помощ хората с A610
Автор: niro   
Дата:   01-06-06 17:41

Бе не ти трябва, купи си кабела или по-добре четец и си готов [smilie25]

Дата:   01-06-06 18:43

има една програмка забравих и името която зглобява пейзаж направен от няколко други снимки направени една до друга която много ми трябва

Автор: root666   
Дата:   01-06-06 19:48

PhotoStitch se kazwa programata.

Автор: усмивка   
Дата:   01-06-06 20:33

Имам го този диск, обади се утре на ICQ 338877997 или на мейл nadejdan@abv.bg

Автор: de5   
Дата:   01-06-06 20:44

eto ot tuk http://911.bg/a2/offers.asp?p=1701485 си вземи четец и карта и не се ядосвай за кабелите а инструкциите ще ги намериш в руски сайтове ако ти е зле англииския

Дата:   01-06-06 21:27

root666 точно тази е програмката надявам се утре "усмивка" да ме уреди с диска. de5 мерси за препоръката...колебая се още между кабел и карта, защото не съм сигурен какви са плюсовете и минусите на едното и другото. А инструкциите си ги намерих на официалния сайт на канон и вече съм ги прочел на англ че руския ми е много зле :)

Дата:   01-06-06 21:33

и защо ми се струва че тази карта е много евтина и няма да издържи много...къде е уловката http://911.bg/a2/offers.asp?p=1530546&parent=6249

Автор: int_27h   
Дата:   01-06-06 21:45

Кабел. По-добре да не човъчкаш много покрай СД картата, че има доста оплаквания за прецакани конектори и мемори кард грешки. Апарата ти е с усб 2.0, така че няма смисъл да мъкнеш и рийдъри ако не се налага. Кабела си го вземи при всички случаи - мини усб съвсем стандартен и доста евтин.

Автор: WiShY   
Дата:   01-06-06 22:09

да има програмка :) казва се photoshop cs2 там го има панорамното сглобяване :) и е кажи речи добро :) както казва стоев....[beer] [beer]

Автор: de5   
Дата:   02-06-06 12:07

аз съм се спрял на тази карта http://911.bg/a2/offers.asp?p=1530547&id=2662&tm=1023

уловките при картите са производителя плачат понякога от PQI, и скоростите по добре 60Х но без проблеми така и така клиповете не са основното отколкото 150Х които са си и реклама

плюсове при четец е че може картата да я ползваш и като флеш памет да си пренасяш софтуер

като не бързаш може да намериш евтин кабел виж на Илиенци

сигурно ще искаш и трите дядо попе и кабел и четец и диск

Дата:   02-06-06 13:49

ами аз съм се спрял на тази http://911.bg/a2/offers.asp?p=1921907&parent=6249&tm=1023&loc=728 защото не е куче марка и ми трябва по-бърза карта а и за тези пари мисля че е добра оферта. Кабел не намерих в нета и сигурно ще си потърся по магазините...а четец за карти мисля да не си взимам или поне за сега защото не виждам смисъл...и калъфче трябва да си взема но и то сигурно от магазин че така по нета не знам кое

първа  назад  1     всички  напред  последна