Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарати HP?
Автор: Jin   
Дата:   18-12-03 18:19

Не че съм се залетял да купувам, но преди време ме обучаваха как да бъда убедителен, когато говоря за качествата на техниката на HP.
Тогава цифровата фотография беше на доста допотопно равнище, така че не съм се замислял за фотоапаратите, но последните модели <<изглеждат>> доста културно.
При принтерите HP са взели много от Canon. И не са сбъркали. Интересно ми е какво мислите за фотоапаратите им.

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарати HP?
Автор: LinkBeat   
Дата:   18-12-03 18:48

HP 935 е с Pentax обектив и при добро осветление качеството е като Sony 717, но само до тук, ако не се смята компактността и възможността за бърза реакция.JinMachine написа:

> Не че съм се залетял да купувам, но преди време ме обучаваха
> как да бъда убедителен, когато говоря за качествата на
> техниката на HP.
> Тогава цифровата фотография беше на доста допотопно равнище,
> така че не съм се замислял за фотоапаратите, но последните
> модели <<изглеждат>> доста културно.
> При принтерите HP са взели много от Canon. И не са сбъркали.
> Интересно ми е какво мислите за фотоапаратите им.

Автор: sagittarius   
Дата:   19-12-03 01:22

Няма да си купиш компютър Nikon, нали? ...

Дата:   19-12-03 10:11

Ако е на конкурентна цена, имам добри отзиви за него и осигурена сервизна поддръжка, защо да си купя компютър от Мост, а не от Nikon?

Но по принцип си прав... не бих си купил сървър Nikon за продукционни цели.

Автор: dreamweaver   
Дата:   19-12-03 12:08

Джине, като притежател на НР камера от серията 700 ще се опитам накратко да ти изредя впечатления. Хубавите са от времето преди да го купиш: цената му е по-ниска от съответните конкуренти, НР е световна марка и разчиташ на сервизи и т.н. После като го подържиш в ръце и поснимаш, започваш да разбираш едно по едно: няма ръчни режими, консумира много ток, има проблеми с фокусирането, понякога и на светло, цветовете му не са много цвете, дисплея му не ти върши много работа, дори и да го гледаш в пълен мрак. Ако не спра, сигурно ще излезат и още. Въпроса ти съдържа някакво съпоставяне с Канон: според мен не, няма нищо общо с тях, за съжаление.
Според мен, ако човек не е снимал изобщо дигитално и ако е готов да жертва 200 евро, може да си го купи и да пощрака месец - два или дори повече, за да разбере какво точно му трябва в дигиталната зона.[smile]

Дата:   19-12-03 12:20

Мерси, weaver, добро описание.

Автор: LinkBeat   
Дата:   21-12-03 19:55

На адрес http://www.dpreview.com/gallery/hp935_samples/ има снимки направени с HP935. Като се сравнят със снимките на останалите фотоапарати се вижда, че са много колоритни.

Автор: io_   
Дата:   23-12-03 08:45

Имам някакви лични впечатления от HP. Мога само да кажа, че dreamweaver е направил почти перфектното му описание. На 100% съм съгласен с него.

Автор: shutter   
Дата:   23-12-03 15:43

за HP фотоапаратите досега хубави неща не съм чувал от никой...

първа  назад  1     всички  напред  последна