Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 help: Drivers за Win98 /Canon IXUS60/
Автор: crew   
Дата:   26-05-06 10:57

Можете ли да ми кажете от къде да си сваля драйвери за Canon IXUS 60 за Windows 98. Преди няколко дни пусках такава тема, но не знам защо сега я няма. Проблема е, че в дисковете с драйвери, който поличих с фотоапарата не са подходящи за win98 и затова ако въобще изобщо има това което търся ще съм благодарен ако ми споделите от къде да си ги сваля.

Отговори на това съобщение
 Re: help: Drivers за Win98 /Canon IXUS60/
Автор: Vinsent   
Дата:   26-05-06 11:06

Пробвай да влезеш в страницата на Канон. Ако там няма, не виждам другаде къде?

Автор: bobihot   
Дата:   26-05-06 11:10

Aз съм си инсталирал драйвери за усб-флаш и апарата като го ръчна се разпознава като диск и си ги преточвам. Не ти трябва да са специално панасонишки, но може и това да помогне?- с панасоник съм, но не виждам разлика?- гледай настройката на апарата да не ти е за печат / директно свързване, а като устройство.

Автор: nove40   
Дата:   26-05-06 11:18

Аз в момента имам същия проблем но с Panasonic-LZ2. Докато търя как да се оправя, попаднах на руски сайт с драйвери (вкл.и за цифрови фотоапарати). За съжаление там липсат такива за Panasonic, но пък видях че има за Canon. Успех !
http://www.driver.ru

Автор: Стоев   
Дата:   26-05-06 13:45

Крю, като пускаш една Тема 2 пъти, поне проверявай дали имаш отговор на първата [ezik]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=4&i=44597&t=44597&phorum_uriauth=

Автор: crew   
Дата:   26-05-06 23:23

Благодаря на всички за мненията! Прегледах това, което ме съветвате, но все още не мога да свържа фотоапарата си към девет-осмицата:)
Стоев, търсих старата си тема 4 пъти преглеждайки всичко по дати, но не я намерих и затова много се учудих дали не е изтрита или нещо такова. Сори. Благодаря ти за линковете, но и там драйверите са за win98se.
bobihot, може ли да ми дадеш име или линк към тези драйвери за усб-флаш да ги пробвам и аз.
Бих си инсталирал XP, само че няма да ми влиза добре в куфарчето, пък и 98 ми е като родина, не знам дали ме разбирате...

Публикацията е редактирана (26-05-06 23:24)

Автор: imitev   
Дата:   27-05-06 00:27

Иползвай софтуер на други производители като например NaboCopr Cam2PC (има и freeware версия). Адрес: www.nabocorp.com

Ще ти свърши идеална работа - на сайта има драйвери за Канонските фотоапарати.

Работи перфектно като оптимизира процеса на смъкване на снимките.

Дата:   27-05-06 00:55

Извинявай, ако съм бил груб, ама и аз не прочетох 98 (беz SE)....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: bobihot   
Дата:   27-05-06 01:17

Сега на сайта не можах да ги намеря?

http://www.supertalent.com/products/usb.php

Автор: flashman   
Дата:   27-05-06 09:32

Ако имаш лицензен 98, ъпгрейдът към 98СЕ е фри - тогава какъв ти е проблемът? Преинсталирай!

Дата:   28-05-06 03:22

бих "споделил" лицензен 98SE, ако го няма...

първа  назад  1     всички  напред  последна