Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Снимки на Москвич
Автор: dani_koev_bg   
Дата:   30-04-06 20:30

Трябват ми колкото може повечко снимки (интериорни и екстериорни) на ей тоя звяр:
https://photo-forum.net/static/forum/2006-04/lpqf2967.JPG
http://img98.imageshack.us/img98/702/copyofmoskvich21402hl.jpg

Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки на Москвич
Автор: джъмбо   
Дата:   30-04-06 20:52

бях забравил каква бангия е това

Автор: IChertov   
Дата:   30-04-06 21:11

Давай да се договорим и имаш снимки утре вечерта :) Какви пари даваш :)) [beer] [beer]
Казваш колко снимки искаш дали в МБ или цифри и какъв формат 10х15? и ги имаш :))

Публикацията е редактирана (30-04-06 21:18)

Автор: samara   
Дата:   30-04-06 21:56

хм, тва е 12-так от последните, недефорсиран съдейки по малкото прозерче отпред и броните, тоест чист 12-так...412-ка [smilie3] ...сигурен ли си, че точно такъв ти трябва, познаваш ли ги добре ...[ezik] [smilie5] [beer] [shtrak]
...Имай предвид, че има по преден модел с малки триъгълни мигачи отзад над основните, същото табло, но стария тип волан ...[smilie21]

Дата:   30-04-06 21:59

samara шшшт :) аз съм сериозен сега =)) пък ако ма земи и даде нещо ще черпъ :)) четвъртък :)) [beer] [beer] [beer]

Автор: gecata   
Дата:   30-04-06 22:04

Виж сега, аз мога да ти уредя един БЕНДЮФ на цената на 20 -тина снимки /10-15/, а ти си го снимай.....направо може да му скъсаш калобраните от снимки[smilie5]

Дата:   30-04-06 22:07

да де същност я дай 250лв и имаш москвича :))) хах[beer] [beer]

Дата:   30-04-06 22:09

...точно тия, рядко се срещат, имайте го впредвид [ezik] ...[smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: navy   
Дата:   30-04-06 22:11

блах, антикола [smilie23]

Автор: nsirakov   
Дата:   30-04-06 22:23

нЕЙВИ - НЕ Е ТАКА - с такъв дзвер излезнах на ЗИЛ - и все още съм жив и здрав, верно поомачках калника и бронята, но колата и до ден днешен върви.. уви С МНОГО БЕНЗИН - гореше 20/100

Автор: nsirakov   
Дата:   30-04-06 22:25

ТУК ВИДЯ ЛИ>?

Дата:   30-04-06 22:35

Абе хвалим ги руските трошки, щото навремето друго нямаше [smilie7]
Ся като има не ща и да ги погледна [smilie23]
А новата лада е тотален боклук [smilie23]
12 хилки с ДДС, ефин таралясник [smilie23]

Японското му е майката... дори в германия държат челните места [smilie7]

Е, ти този москусен барутник може да ти трябва за друго, може да правиш музей на гнустта [smilie18]

Автор: Airborne   
Дата:   30-04-06 22:37

Нави, той и 350Д се продава много повече от серия 1, ама значи ли това, че е по-хубав[smilie8]

Дата:   30-04-06 22:38

Тва с продажбите кво общо имаше [smilie10]

Дата:   30-04-06 22:43

Airborne 350Д РУУУЛЛЛЗ :))) [beer] [beer] [beer]

Дата:   30-04-06 23:06

по-добър е ами....сега чакаме включване от ГОСПОДИН [smilie8] ...комунистите ше са виновни за това, знаех си [ezik] ...[smilie18] [beer] [shtrak]

Автор: dani_koev_bg   
Дата:   30-04-06 23:54

Каква стана тя...

Автор: bobihot   
Дата:   01-05-06 00:21

При положение, че бяха монополисти в най-голямата държава и фалираха?!
Само Братушките могат!
Самите руснаци ми се оплакваха, че и да нямат друга възможност, такова нещо не си купуват...

Автор: frenchev   
Дата:   01-05-06 12:58

да живеят руските машини, вчера бях на камен бряг с пасата и се чудех постоянно от къде да мина и от къде да заобиколя някакви препядствия през които със сивушка (ладата ми) минавам на четвърта. пък да тругна да си купувам западен джип мерси. кой ще го поддържа. чисто нов калник за лада в магазина 22лв. смених всички щанги, лагери и тампони с нови от магазина и плюс работата 150 лева. един приятел изкриви две щанги на голфа си и даде 200 лева само за тях със смяната. не се притеснявам че някой ще ми я открадне. гази отвсякъде и на газ ми гори само 10 в града. което ще рече с 10 лева минавам 120 км в гарада, тоест по 8,4 стотинки на километър. по евтино от автобуса. тъй че който иска да си ги плюе, ама то си е за него. като тръгна на дълъг път взимам пасата комби, който ако тръгна с него из града имам поне две криви джанти на ден. все пак извънградската пътна мрежа е малко по добра за поддръжка.

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: solo5   
Дата:   01-05-06 13:15

Вървели 2 прасета
Покрай тях с бясна скорост минала кола
Едното казало на другото:
- Скивай Москвиийч [smilie5]

Автор: cooler   
Дата:   01-05-06 13:32

Преди 10 дни го откарах към селската къща. Голяма МАШИНА!!! Дефорсиран дванайсетак! Френчев е прав че е доста проходим. На Емине не опря никъде с 5 човека .Ама сега като го карах( от две години карам "чисто нов Мерцедес на 190 000 модел 124 от 1992г.) и е ебати и психарията. Особено над 90км/ч...

Автор: deyo   
Дата:   01-05-06 13:49

"чисто нова 124-ка на 190к км" - къде ги дават тия, че и аз искам една [smilie18]
Ако можи да е 300Д

Автор: lilit   
Дата:   01-05-06 14:17

tova e kola ybiec az sam se vozila mnogo pati syper priklu4enie e[smilie18] [smilie7] [smilie24]

Автор: gogo   
Дата:   01-05-06 14:30

[smilie5] Вярно вървят гадините! Имахме една... караше я баща ми, после аз е карах, след малко време ще я кара сигурно сина ми [smilie5] ( щото може да стане търсач на силни усещания).
... А знае ли някой..? В началото на века (миналия) Американците продават на Германия една стара, издухана линия за автомобили. Немците я скъсват от употреба и през 1945 руснаците я задигат и с нея почват да произвеждат москвичите! Губят ми се имената и датите, ама хронологията е точна [smile]

Автор: avalanche   
Дата:   01-05-06 14:36

kade da ti pratja - imam edna ot Cuba :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна