Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Какво не харесвате на 350D
Автор: todorov   
Дата:   29-03-06 14:54

Питам ползващите и неползващите /като темата за Д50/.
Мен лично не ми харесва тялото ... ама хич. И някои други забележки, ама са дребни ... освен липсата на спот [smilie5]

[shtrak]

Публикацията е редактирана (29-03-06 14:55)

Отговори на това съобщение
 Re: Какво не харесвате на 350D
Автор: Георги   
Дата:   29-03-06 14:57

и нас ко ни интересува какво не ти харесва? :))

Автор: proudmerry   
Дата:   29-03-06 14:57

Лягането в ръката. Далече от..., знаеш кой.

Автор: todorov   
Дата:   29-03-06 15:23

Георги написа:

> и нас ко ни интересува какво не ти харесва? :))

Жоре, скоро не съм мяркал във форума Thor - заклет канонец, чийто постинги четях с огромно удоволствие /и не само аз/. От него човек наистина може да научи нещо. А и като го питаш за някое обективче - отговаря ти. Абе, абсолютно свестен тип. Въпреки, че твърдо отстоява марката Канон, винаги си е признавал когато някой канонски апарат или обектив отстъпва по нещо на друг от друга марка.
Ако всички фенове на различните марки бяха такива, може би нямаше да си губим времето в четене на безсмислени постинги, подобно на 2-рия в темата.

Автор: Георги   
Дата:   29-03-06 15:29

и безсмислени теми (като настоящата) :)

Автор: nrk   
Дата:   29-03-06 15:29

мене не ми харесва името... тия от канон бая се поомотаха със заглавията през последните години.

Автор: stoyan_5   
Дата:   29-03-06 15:32

Само цената не ми харесва![smilie5] [smilie24]

Автор: predatel   
Дата:   29-03-06 15:38

Само захвата е кофти .... и мисля да се взема грип . Иначе за тия пари си е супер по моето скромно мнение[beer]

Автор: labrax   
Дата:   29-03-06 19:53

Без грип е за детски/дамски ръчички.[smilie5] С грип - ОК. Е, пласмасов е, но нямам усещането, че ще се разпадне. За разлика от прехвалените паналайки...
Абе какво да ти кажа, след механичен никон с мотор, всичко ми изглежда неустойчиво и нестабилно. [smilie7]

Автор: vaskoni   
Дата:   29-03-06 20:02

да апарата е малък но това е нещо с което се свиква.На мен лично, ако се абстрахираме от малкия захват и това че от пластмаса не ми харесват бутоните в дясно от монитора - малки и не толкова ергономични.Би могло да са на една обща кръгла шайба -като на 1Ds например.[smile] Иначе за тези пари които струва апарата си е повече от добър.

Автор: Mimic   
Дата:   29-03-06 20:03

Да ви имам и лапите честно, на мен ми е като излят в ръката ... спот му липсва и светъл визьор ... не препоръчвам да се снима от ИСО 400 нагоре освен в краен случай ...

Дата:   29-03-06 20:17

За визьора си прав. Но другите ДСЛР от този клас са същия боклук - пробвах Д70, Пентакс... Това тъпо матово стъкло на ДСЛР-тата, да им го ...
Пак да се върна на любимите механични апарати - ех какви визьори - клин, микропризмен ринг, матова зона... Удоволствие, работиш бързо.
Стана малко като във вица на Стоев: "Това балерини ли са? Курви! Едно време какви курви имаше- балерини!"

Това с визьорите не мога да го разбера - правят апарати за $$$ се насират с нещо толкова просто. Дори евтините апарати от 80-те, които имат само лепена призма от огледала са много по-добре. Да не говоря, че редовно се оказва с 350Д, че кадрирането значително се различава, от това което се вижда. Пак в сравнение с механичните читави тела - [smilie23].
Затова - за кеф - с хубав филм и механично тяло.А за масовка - с този скенер. Не знам, може би като събера парички за L USM, ще ме изкефи.

Автор: rober4o   
Дата:   29-03-06 20:19

Когато купувах моя(силно колебаещ се между него и Д70) везните ми се наклониха към канона именно заради захвата.Може наистина да не е перфектния но пък се печели компактност дори сравнвно с 300Д.А това за мен беше важно в избора.За бутона "МЕНЮ" и части от лицето които го натискат по време на кириз във визьора няма да коментирам щот след натискане на шутъра забравям.И не на последно място бутона за подсветка на статус дисплея ,на моменти (ама тъмни) ме е влудявал би могъл да е на друго място или по обемен.Май за сега е това.[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [shtrak]

Автор: Lyubomir   
Дата:   29-03-06 20:55

Пипал съм 350d и това което ме дразни е захвата,визьора и дисплея. Трябвало е да направят тялото като 20d, но в по-умален вариант. Пентакса в това отношение е +.

Автор: Lyubomir   
Дата:   29-03-06 21:03

Георги,подобни теми са полезни за тези, които ще си купуват от този клас апарати. Така ,че всяка информация е полезна.

Автор: Стоев   
Дата:   29-03-06 21:03

Малък ми е, не ми ляга в ръката, с грипче не съм го пипал.

Несериозно е да го закачиш на голям обектив - просто ще стои като капачка отзад.

За качеството на снимките - не мога да коментирам.

Обичам жените-миньончета, че мога да ги сграбча отвсякъде, в случая не е така - преди около 2 години бях писал, че това което ми липсва на Canon S1 IS е именно това, че се чудя де да си сложа лявата ръка и как да го държа....

350Д с късо обективче си е джобна сапунера направо.

Размера има значение[smilie24]

Автор: onlineivo   
Дата:   29-03-06 21:12

Автор: Стоев
Дата: 29-03-06 21:03

Малък ми е, не ми ляга в ръката... че се чудя де да си сложа лявата ръка и как да го държа...350Д с късо обективче си е джобна сапунера направо....
--------------------------------------------

Стоев, съгласен и несъгласен [smilie25]

За по-про цели - съгласен 1000%
За цели като моите - любител ограничен от възможностите на предишната си сапунерка - несъгласен.

Наскоро един такъв "малко по-любител" като мене ми призна че основен недостатък в неговия д70 е именно размера (да извиняват никонци - нищо лично [smilie5])

Публикацията е редактирана (29-03-06 21:13)

Дата:   29-03-06 21:23

Кат го мъкнеш цял ден в претъпканата раница, малкият размер си е точно предимство ... ша да ма прощава колегата по-горе ... [smilie5]

Дата:   29-03-06 21:24

Именно, размера има значение [smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   29-03-06 21:25

Eх- къде е оная тема за задапаратното устройство [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Дето един искаше да си го купи и да прави хубави снимки...

Дата:   29-03-06 21:26

Ааааа, велик е Черкезов ... [smilie5]

Дата:   29-03-06 21:27

Ари, влачете ... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=121700&t=27249&phorum_uriauth=

Дата:   29-03-06 21:43

Mimic, разсмя ме до сълзи човече [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-03-06 21:56

online ivo, ti това не си ли го чел? Култова идиотщина. Със златни букви на стената не идиотизма, трябва да се изпише. Да се помни от поколонията..[smilie5] [smilie5]

Автор: Julius   
Дата:   29-03-06 21:57

Бахти шлемофона... [smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна