Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимаи дупките..
Автор: belov   
Дата:   25-03-06 21:11

За всички, които са били потърпевши от дупките по пътищата ни,или просто имат в архива си интересни снимки на тази тема,Нека покажат на всички,а защо не това послужи и за доказателство в съда на Този,който е посмял да осъди общината (държавата).Аз съм "ЗА",Нека се обеденим Ние Българите, защото само тогава има....РЕЗУЛТАТИ!

Отговори на това съобщение
 Re: Снимаи дупките..
Автор: SLR   
Дата:   25-03-06 21:21

И аз имах такава идея,за конкурс на тема Дупките и после снимките да ги пратим до съответната община.
Направо ми иде да зарежа колата и да мина на градски транспорт, поне да не ми се къса сърцето като се натрисам в дупки[smilie9]

Автор: MMarkov   
Дата:   25-03-06 21:30

Абе за сърцето не знам. Но амортисьорите и шарнирите със сигурност ще ти се скъсат.
Иначе идеята е the best, само че все ме мързи да спра за да снимам; много често трябва да спирам (май най- добре е да тръгна пеша).

Автор: next_time   
Дата:   25-03-06 21:32

Защо да снимаш нещо което всички го виждат.Все едно да ми разкажеш филм които заедно сме гледали.

Автор: carl_cox   
Дата:   25-03-06 21:52

идеята си заслужава-аз бих допълнил да се изпращат снимките с дупки на мейловете на съответните кметства...

няма нищо лошо в този протест - тъкмо мазните кметове ще разберат що е това обратна връзка и има ли тя почва у нас https://photo-forum.net/joro/emoticons/znak1.gif

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   25-03-06 22:02

Фотопролетарии всех стран соединяйтесь!

Автор: pinko   
Дата:   25-03-06 22:10

Снимайте и качвайте тук, едни приятели даже спретнаха сайт

http://dupkite.com/index.php

Бахти държавата, щом се налага да има такъв сайт[smilie11]

Автор: zoomaniak   
Дата:   25-03-06 22:12

[smilie18] [smilie11]

Автор: bELOV   
Дата:   25-03-06 23:31

ПИНКО,
БЛАГОДАРЯ за саита,аз същто днес не спрях, да снимам един кратер(жп релсаи после дупка) в Бургас,Но след Стачката на тр. фирми,която бе скоро,нещата се раздвижиха,Следващия път ще спра, и ще снимам,и нека други видят "този филм".Не искам да се политизира тази тема,но съм сигурен че има начин,има възможност,даже пари,но уви...има и много овчици!

Автор: bobihot   
Дата:   26-03-06 01:05

Разправят, че "поддържането" на дупките е от най0печелившите бизнеси...

Автор: Стоев   
Дата:   26-03-06 01:10

(търси филтър за дупки)

Автор: Анчо   
Дата:   26-03-06 10:05

Вече почнах !

Автор: zlobar   
Дата:   26-03-06 10:17

По забавни дупки са тези на магистралата! Излизам си аз от варна по посока София и набира колата 120 и след един завой оп дупки, но не просто дупки а кратери направо! За спирачки късно дето са вика минах на магия защото бяха цяло стадо! Това не е безотговорност а подсъдно [smilie9]

Автор: Стоев   
Дата:   26-03-06 15:54

Израза "цяло стадо дупки" кефи [smilie24] [beer]

Автор: Yulo   
Дата:   26-03-06 19:17

Еми ще има, не цяло стадо дупки ,ама и кратери на талази,защото когато има избори за управляващи ,целокупният български народ си бара патките (Стоев нищо лично) и идват на власт едни обрачи от фирми и оле мале....... и както тръгнало ще има и конкурс ,, наи -дълга опашка за хляб..:((

Автор: natsy   
Дата:   27-03-06 19:53

fotoreporter sam i imam snimki na stotici dupki - zlobodnevna tema v BG presata. daje predi 4as snimah porednite iami i slalomira6tite pomejdu im koli. Efect ima, kogato se publikuvat i se opomenat konkretno mestata. Ma sega nali Bat'Boiko se e zahvanal ta 6te vidim...

Автор: HopeSpringsEternal   
Дата:   27-03-06 20:06

аре стига с тва "Бахти държавата"... държавата е територия с нация и управление... срещу кое точно казваш "бахти"... като гледам тук колко потребители има, все на някой от тях пряк роднина е пряко отговорен за проблемите... ми дай да го издирим и да му спретнем един тупаник... не става нали? ми тогава не казвай "държавата" щот така обвиняваш всички... и ти си виновен, щот даже не си си дал труда да разбереш кой носи отговорност, пък иначе плюеш, ама срещу всички... то не става така

сетих се за вица "Шефе, требе да ми увеличиш заплатата, щото три фирми вече се интересуват от мен! Шефа: Ахааа, и кои са тези фирми?! Отговора: Ами, Енергото, Топлофикация и ВиК!!!"

Автор: sandorio   
Дата:   28-03-06 07:50

снимайте се с дупките докато ги има все още. След седмица-две ще са дефицитни.

Вашия кмет, софиянци, обеща да ги елиминира!

Автор: flashman   
Дата:   28-03-06 08:36

Асфалтовата мафия - по-малката сестричка на МАФИЯТА! [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна