Автор: Джоконда
Дата: 03-03-06 17:23
Сега, статиите в сайта отдавна ги прочетох, чета и книгата на National Geographic(до момента с избора на чанта съм), но само с четене не става,аз си чета където и каквото видя, но все пак трябва и на практика да го прилагам.
Сега разбирам, защо не гласувате за снимките(не ви харесват). Но не приемам това като критика, защото снимките(повечето) са правени,защото на мен ми е харесало нещо и целта е главно на мен да допадне. Но все пак, ако покажа снимка някъде примерно тук,по-важното е да няма минуси като прекалено тъмни места,не ясни крайща или прекалено ярки моменти и т.н. Затова технически се интересувам какво да променя в начина. А за идеята, тя нека остане мой избор, но все пак снимките да бъдат технически грамотни(а не просто щракнат момент).
Освен,че нито една снимка не е интересна, друго какво не ви допада. Т.е. ако бяхте на мое място снимайки дадената снимка какво бихте променили в начина на снимане? Дайте идеи. Нима нищо не ви дразни в нито една снимка? Дайте съвет, по възможност различен от седни-прочети.Това вече го правя,при положение че съм абсолютно сам и не познавам никой, който да се занимава с фотография и да ме напътства, имам нужда от някой друг практически и технически съвет.
За светлината, експозицията и въобще за доста неща четох,но мисля че тепърва трябва да ги усвоя и манипулирам.
Помогнете малко, моля.Освен ако нямате желание, тогава направо го кажете,за да знам да се оправям сам и да не губя моето и вашето време в излишно писане.
|
|