Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ixus40
Автор: sasin   
Дата:   02-03-06 01:49

подариха ми canon ixus40,обаче упътванията са само на скандинавски езици за жалост:( нищо не им разбирам,а за пръв път пипвам дигитален фотоапарат.Моля,ако някой има идея как да се ориентирам и да си намеря упътване на български или английски поне да ми каже,че го карам на проба-грешка,а много искам да знам какво може да прави това чудо,пък и толкова красоти има за снимане не ми се губи време:)
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: ixus40
Автор: Vinsent   
Дата:   02-03-06 01:59

sasin, имам IXUS 55. Предполагам че функциите са аналогични, защото имат един и същи процесор. Към него имам две книжки на английски. Не са голями, мога да ти ги дам да си ги откопираш или да ти ги преснимам и изпратя като jpg по мейла. Все пак по-лесно ще е с копирна машина за да не се занимавам да намалявам размерите за изпращане по мейл.

Ако представлява интерес, пиши ми на Кю-то
ICQ 326-770-004

Дата:   02-03-06 02:11

пиша ти

Автор: СТОев   
Дата:   02-03-06 09:07

ixus40 = sd300 ?
http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=DownloadDetailAct&fcategoryid=323&modelid=10599

Автор: D_M   
Дата:   02-03-06 10:22

Ако ти върши работа инструкция на руски дай адрес да ти изпратя. diz_ma@abv.bg

Дата:   05-03-06 01:10

пращай нa detelinabal@abv.bg
Благодаря на отзовалите се!