Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОМОЩ!!!
Автор: sunny_s   
Дата:   19-02-06 14:36

Вече цяла седмица се опитвам да кача снимка тук и при всеки опит ми излиза голям червен надпис " Моля коригирайте следното: Типът на файла не отговаря на JPEG...:"
Всички снимки, които имам са във формат JPEG и досега съм казвала снимките в такъв формат. Скоро компютъра ми беше преинсталиран и от тогава не мога да слагам снимки тук.
Ако някой може да ми каже какво да правя, моля. Ще бъда благодарна.
Не, че губите нещо като не можете да ми видите снимките, ама нали ... ;)

Публикацията е редактирана (20-02-06 01:15)

Отговори на това съобщение
 Re: ПОМОЩ!!!
Автор: holden   
Дата:   19-02-06 14:44

Natalia, s koja programa si orazmerjavash snimkite? Mozhe neshto da zapisva greshna metadata.

Автор: speedking   
Дата:   19-02-06 15:04

не знам какво е , тя ми прати една снимка аз се опитах да я кача и успях...

Дата:   19-02-06 15:08

И преди и сега си оправям снимките с PhotoImpact 10. Не съм променяла нищо. Просто отказва да ми ги приеме и това е ...

Автор: ksietta   
Дата:   19-02-06 18:43

Интересно.... прати ми една такава снимка по e-mail, а пък аз ще ти пратя моя, да експериментираме, може да измисля нещо...

Дата:   19-02-06 20:01

Iskam i az da mi pratite neshto pyk :P

Автор: garry   
Дата:   19-02-06 20:20

аре да смениш тоя надпис помоооощ щото никой не умира, а тука има доста отзивчиви люде дето така или иначе ще ти помогнат [beer]
тука имаше за последната година няколко теми за наистина нужна помощ във връзка с човешки животи и доста хора откликнаха, та се въздържай от подобни заглавия[smilie2]

Дата:   20-02-06 01:17

Задължително ли трябва да умирам, за да помоля за помощ? Има толкова много теми тук. Пиши безмислените си постове в тях! Ок? [smilie25]

Автор: bobihot   
Дата:   20-02-06 02:15

Нали си чела за "безмисленото" овчарче?

Автор: 2metraninja   
Дата:   20-02-06 11:11

Ей, лейди... Ако беше писала и в друг форум или поне се беше поинтересувала от НЕТикет, щеше да знаеш, че е признак на уважение към тези, които искаш да ти помогнат във който и да е форум е да не пишеш безсмислени или поне неуточняващи заглавия на темите, които пускаш.

Автор: georgi969   
Дата:   20-02-06 18:36

Абе, що не помогнете,ами така се нахвърляте???

Дата:   20-02-06 18:39

Гошо, както виждаш по-горе, опитваме се да помогнем. Но това не променя факта че заглавието на темата е неудачно.

Дата:   20-02-06 19:29

И какво трябваше да е заглавието на темата ми "разбиратели"??? Може би "ЕВЕНТУАЛНО АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК БИХ МОГЛА ДА ОТСТРАНЯ ПРОБЛЕМ С КОЙТО СЕ БОРЯ ВЕЧЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА (НЕ ДА МИ ПОМОГНЕ) А ПРОСТО ДА СПОДЕЛИ...."
Тогава щяхте да сте доволни може би?!
И всички, които писнаха за заглавието на темата май не се и опитаха да ми помогнат. И защо така не се сещам за друг начин да помолиш за помощ, освен като помолиш за помощ. И защо изобщо ме занимавате като няма какво да ми кажете. Който имаше доброто желание ми помогна и без да се тръшка и да се прави на остроумен. Благодаря ви за вниманието, но нямаше нужда. Натрапчиво и невъзпитано беше. Леко излишно. Останете си със здраве и с пожелание за добра светлина, интересни обекти и сполучливи снимки. [beer]

Автор: Mimic   
Дата:   20-02-06 19:35

Съни, момчетата имат право. Неписано правило е заглавия да не се пишат с главни букви, да са поне леко смислени и да не звучат така, все едно имаш нужда от нов бъбрек. Чета ти поста и се спирам на това изречение: "И защо така не се сещам за друг начин да помолиш за помощ, освен като помолиш за помощ.". Ами помисли си ако всеки разсъждаваше по подобен начин какво щеше да се случи ... първата страница щеше да изобилства от теми носещи заглавието "ПОМООООЩ" ... объркващо нали ... все едно някой на е сбрал на къра и ша на беси ... Нищо лично, но просто е редно да се спазва някакъв етикет от време на време ... [smilie8]

Бира и от мене ... [beer]

Автор: speedking   
Дата:   20-02-06 19:53

олиии какви сте самооо !
цял ден как не се намери някой да помогне , вместо се лаете като кучета.

Автор: garry   
Дата:   20-02-06 19:56

Има си админи и те даже си имат мейл за контакти и проблеми със сайта, що не го ползвате, а ?
админите Не хапят [smilie5]

Дата:   20-02-06 19:56

Ama ponjakoga ban-vat [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   20-02-06 20:02

Ми и с тях се свързах...
Айде някой да затвори темата, че много лай много нещо, а?
Благодаря все пак!

Автор: solo5   
Дата:   20-02-06 20:32

Ето линк към същия въпрос в Култа и там torbalan оправи нещата за нула време

Re: Re: Помощ! (Re: d256h)
От: torbalan, 19.02.2006 22:34

споко
мой пропуск беше
всичко е наред вече

Не е нужно да спамите в темата [ezik]
като не помагате, поне не пречете [beer]

като не ви се отвори линка, знаете какво да сложите на мястото на звездичките [beer]

Публикацията е редактирана (20-02-06 20:55)

първа  назад  1     всички  напред  последна