Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Boni ia kashi za G3 i G5
Автор: machine_head   
Дата:   03-12-03 11:06

Държа да ти чуя мнението за разликата между тях (интересува ме качеството на снимката).

мерси.[smilie24]

P.S. нямам нищо напротив и друг да си каже впечатленията.

Публикацията е редактирана (03-12-03 11:15)

Отговори на това съобщение
 Re: Boni ia kashi za G3 i G5
Автор: boni   
Дата:   03-12-03 11:24

E ,mnogo pyti kazvahme po тоя въпрос.Г3 е по-добър,с пониско ниво на шум.И доц. Абаджиев гои тества двата и каза че Г3 е много по-добър.Повечето мегапиксели са само маркетингови ходове.Тази матрица 1/1.8" инча си има някакви възможности,не може да наблъскаш 5мп на тази площ.
С една дума на 50АСА Г5 става,но Г3 на 50АСА е просто перфектен - няма грам шум,дори и в най-гадните сенки.Тука показвах на Никончо една снимка и той даже се учуди.

Автор: msld   
Дата:   03-12-03 12:08

polzval sum i prodaljavam da polzvam i dvata aparata...niama nikakuv shum i pri g5 na 50 asa nito puk na 100 asa....dovolen sum i ot dvata....
az ne pravia niakakvi ,az realno gi izpolzuvam v rabotata mi i niamam problemi
pri 200 i 400 asa razbira se ima shum,no moje da se izchistva,ne e problem...prosto pri canon g5 ima 1 megapixel poveche i tsevetat e cheren....vsichki akasesorai sa sashtite...
tvardia che i dvata aparata sa mnogo dobri i sa veche na pochti edna i sshta tsena....

Автор: machine_head   
Дата:   03-12-03 13:22

re: msld

ами именно в това е въпроса: на една цена са и ако трябва да избираш от двата един кой ще избереш, като единствения критерий е качеството на изображението?

Автор: msld   
Дата:   04-12-03 01:09

az lichno predpochitam canon g5:-))

първа  назад  1     всички  напред  последна