Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 до АДМИНИСТРАТОРА!!!
Автор: Merry   
Дата:   22-01-06 15:45

Моля Ви, помогнете ми!
От няколко дена се опитжам да кача снимка с наименожание Dancing, но не мога.
Проглема е там, че ми пише, че е успешно качена, а я няма в личният ми профил. Защо? Не ми казжайте, че аз нещо баркам, защото сам качила вече 29 снимки по този начин...
Ще съм Ви адски благодарна ако направите нещо по тозимой проглем. По-точно ме съветвайте аз какво да направя.
БЛАГОДАРЯ Ви предварително! [shtrak] [smilie8]
 Re: до АДМИНИСТРАТОРА!!!
Автор: Mimic   
Дата:   22-01-06 15:48

Дневният ти лимит на качване е 3 снимки на ден ... самият факт, че си успяла да извършиш тази процедура 29 пъти би трябвало да ти подскаже, че снимката не е качена ... [smilie8]
Автор: gorbi   
Дата:   22-01-06 15:50

има си мейл, бре Merry

webmaster@photo-forum.net

[smilie3]
Автор: jivkonik   
Дата:   22-01-06 15:58

Какъв WEB Browser ползваш? Аз като се опитам да кача снимка с Opera и имам този проблем, с Internet Explorer нямам грижи.[smilie6]
Дата:   22-01-06 16:07

Ехоооо mimic... Аз мога да чета и съм запозната с този факт. Качила съм 29 снимки откакто съм регистрирана, а не само от днес.
Но за едно си прав - снимката не е качена и аз го виждам, иначе щях ли да моля за помощ. Наистина вчера се опитвах да я кача повече от 3 пъти и не ми написа че лимита от 3 снимки е изразходен, както по принцип става. А това означава, че сайта има някакъв проблем (според мен). Ако нямаш решение на въпроса по добре не ми пиши. [smilie9] [smilie22]
Дата:   22-01-06 16:11

аз също съм с Internet Explorer... И най-интересното е че имам проблем само с тази сника... [smilie10]
А всичко й е като на другите, които вече успешно съм качила. ЛУДА работа! [beer]
Дата:   22-01-06 16:11

Слушай най-доброто ми предложение.

Снимката в РГБ, 780 пиксела по дългата страна, 140кб, джипег.

Сваляш всичките стени и антивирусни дето ги имаш.

Ползваш ИЕ като браузър.

Публикацията е редактирана (22-01-06 16:12)
Автор: ntonev   
Дата:   22-01-06 16:14

Merry - проблем е правилната думичка. С най-добри чувства.
Дата:   22-01-06 16:17

Всичко друго е така, но това какво общо има: "Сваляш всичките стени и антивирусни дето ги имаш." От къв зор да го правя...???
И не прави така, че да ти редактират публикацията. Не искам да се карам с теб. ТОЧКА
Дата:   22-01-06 16:20

Ами на времето примерно не можеше да гласуваш като имаше някоя не добре настроена стена ... може и сега да има подобен проблем. Ако смяташ че ги пиша тия неща за да се карам с теб ОК ... моите снимки се качват без проблем, търси си сама решението ... [beer]

Това за редактирането на публикацията ще се направя, че не съм го прочел ... [smilie8]

Публикацията е редактирана (22-01-06 16:21)
Автор: gorbi   
Дата:   22-01-06 16:21

ntonev: проглема и е най-малкия проблем в текста...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ... но да приемем че е бързала и ще си поограмоти малко поста..... [smilie24]
Автор: darksorrow   
Дата:   22-01-06 16:30

aбе има админски мейл, ма**мустара, що пишете глупости само?
Автор: ntonev   
Дата:   22-01-06 16:39

ами gorbi, два пъти е написано така, та реших че не е от бързината и затова ...[beer]
Дата:   22-01-06 16:42

Сега що карате момичето да се кара с вас? Не правете така, че да ви редактират публикациите ... [smilie5]
Автор: pinko   
Дата:   22-01-06 16:48

Mimic, тя е твоя колежка явно, блондинка[smilie5]
Автор: Стоев   
Дата:   22-01-06 16:56

Я, интересна Тема [beer]
Дата:   22-01-06 17:11

Само теб чакаме ... [beer]
Автор: Стоев   
Дата:   22-01-06 17:14

Закъснях поради успиване - снощи до късно бдях за моралната чистота на писаното у ФФ [smilie5]
Страхотна пица с туршия направих [thankyou]
[beer]

Автор: chavo   
Дата:   22-01-06 17:14

този проблем се получава когато използваш апостроф (`)в името на снимката или в текста под нея[smilie11]
Дата:   22-01-06 17:23

В текста под нея не можеш да използваш и "/" при редактиране на заглавието ... много ме дразни като не мога да напиша ф/нещо си или като искам да напиша скоростта ... [smilie8]
Автор: boni   
Дата:   22-01-06 17:25

ok, sas shte pogledne kato se poiavi, spoko.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена