Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ot Kade da si kupia zaxranvane za Canon A520
Автор: exo99   
Дата:   08-02-06 21:07

Molia da me posavetvate ot kade moga da si kupia zaxranvast adapter CA-PS800 za Canon A520 ?
Sasto i zariadno ystroistvo CB-4AH/CB-4AHE za zarezdane na baterii za moia nov aparat CANON A 520 ?
Da znaewte priblizitelno kolko struva i ot koi magazin e nai-izgodno da se kupiat ?
Izvinete me, ako vaprosite mi se struvat glupavi, no sam dosta bos vav fotografiata.

Отговори на това съобщение
 Re: Ot Kade da si kupia zaxranvane za Canon A520
Дата:   08-02-06 21:38

[smilie11]

Автор: skandalen   
Дата:   08-02-06 22:06

Гледам искаш да си купиш оригиналните аксесоари на Канон които се препоръчват в упътването към техните фотоапарати.Напълно нормално е всеки производител да препоръчва собствените си продукти и в много случаи те наистина са много по-доброто решение ,но за съжаление са доста скъпи.Много малко потребители купуват оригиналните консумативи...Конкретно в твоя случаи прегледаи форума за стари теми и си харесаи някои добро зарядно устроиство(наи-добре за четири батерии-така постоянно ще си имащ две резерва)Наи-много хвалят Sanyo .Има и други добри GP , Uniross...Виж за адаптер не знам ,но едва ли пък ти е толкова необходим-не ми се вярва да използващ фотоапарата за студиини снимки.

Автор: nicoldy   
Дата:   08-02-06 22:07

взимай си някакви акумулиращи батерии със зарядно. има ги навсякъде. например аз си взех зарядно за две батерии + 2 батерии Х 2100 милиампер/часа за 20 лв от технополис. има и такива с 4.
п.с.
добре е да имаш поне два чифта батерии за да няма изненади. едно от нещата дето мааалко ме дразнят в този апарат /не че знам при другите как/, е че показва предупредение, че батерията е на свършване малко преди да си замине съвсем.

Публикацията е редактирана (08-02-06 22:10)

Автор: garry   
Дата:   08-02-06 22:10

vali.bg prodavat zariadni + baterii i komplekt s 4 akumulatora e kum 25-30 leva. proveri kolko e originalnoto i ako ti e skupo si kupi ot vali

Дата:   08-02-06 22:31

Blagodaria za pomostta, no men naistina mi e neobxodim zaxranvast adapter, zastoto osnovno s aparata ste snimam obekti na makro. Tova e zastoto prodavam razni nesta v eBay, no skaniraneto sas skenera e mnogo bavno.

Автор: Marillion   
Дата:   08-02-06 22:37

И к'во като снимаш на "Макро"?!

Ти почни да снимаш... пък после ще му мислиш.

Дата:   08-02-06 22:41

Xabia baterii, zatova iskam zaxranvast adapter, no se straxyvam da ne vklucha nepodxodiast i da sabiram pari za nov aparat.
[smilie9]

Автор: C41   
Дата:   08-02-06 22:44

От къде си купи фотоапарата?

Дата:   08-02-06 22:49

ot Germanos, no tam niamashe zaxranvast adapter

Дата:   08-02-06 22:51

Както си прецениш... аз лично не виждам разлика в снимането в макро режим и в режим панорама или ръчни настройки (при нощен режим се хаби повече батерия). Имам си зарядно + 4 батерии 2300 mAh Uniross за 24 лв. Ползвам го от 6-7 месеца без НИКАКВИ проблеми. Достатъчни са ми за цял ден снимане (около 2 карти по 256 пълня). И после си ги зареждам за нула време. Зарядното е скъпо, както ти казват хората по-горе.

Хем питаш, хем се цупиш...

Публикацията е редактирана (08-02-06 22:51)

Дата:   08-02-06 22:53

/off топик

Това 99 набора ли ти е?

Автор: C41   
Дата:   08-02-06 23:00

2 x AA batteries
• NiMH recommended (alkaline supplied)
• (Optional AC adapter)
Еми братче какво да ти кажа?
ВАРТА зарядно + 4 бройки батерии, които се препоръчват.
Алкалните батарий не се зареждат. Ако не вярвяш пробвай.
Зарядно + 4 броя батерий, които се препоръчват от производителя струват около 30 лева.
2000 милиампер/часа.[beer]

Дата:   08-02-06 23:06

Ne, na tolkova godini sam.
[ezik]

Автор: apollo   
Дата:   09-02-06 11:37

Като ти знам интересите ме убиваш с това макро/всъщност няма нищо лошо/, но ти трябва теле а не макро!:-)))

Дата:   09-02-06 14:01

Apollo,

Az naistina se interesuvam ot astro, no prodavam v eBay dosta malki predmetcheta - antikvariat, moneti, kartichki i za tova osnovno mi triabva tova macro.
Otdelno ste se dopitam v drugia forum kak s tova Canonche da stavat astro snimkite.

Автор: cokela   
Дата:   09-02-06 15:56

Давам глас за "Унирос" с батерии 2300mah,ползвам ги на Канон520, доста издържат, не се набутвай за марково зарядно

Дата:   09-02-06 16:01

A ot kade moze da se kupi "Uniros" i za kolko ?

Moga li da izpolzuvam za zaxranvast adapter niakakav drug, a ne originalen ?

Автор: garry   
Дата:   09-02-06 17:00

ехо ти си пич, ама не четеш кво ти се пише.
ввв,vali,bg твь е фирмата дето ги внася унирос офиса им е на васил левски в участъка между сточна гара и дондуков. едни 2300ман батерии ще ти изкарат с часове снимане на макро и газурчене около обекта, вервай ми.
твоя апарат май е с 2 батерии, та докато снимаш ще си зареждаш другите 2 от комплекта.
Преди да си опитал и да си абсолютно убеден че без външно захранване не може да минеш не се набутвай. Освен тва отчети факта че винаги ползването на външни захранвания особено неоригинални крие риск от токови удари и кви ли не други проблеми с апарата.
Скоро имаше тема как да се направи такова захранване за каквото питаш за панасоник ФЗ 30 - разгледай я [smilie3]

Автор: Георги   
Дата:   09-02-06 17:47

с това канонче, мнооого трудно ще стават астро снимките :)

първа  назад  1     всички  напред  последна