Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за изгорял Nikon
Автор: Ники   
Дата:   25-12-05 01:50

Здравейте и ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички!!!

Имам коледна мъка, свързана с един Nikon D70, който загадъчно изгасна и повече не светна (никакви признаци на живот). Батерия - заредена, карта - проверена. Огледалото си седи вдигнато и нищо не помръдва.

Някой да има някакви идеи?

А някой да каже свестен сервиз за Никон в София (координати)? Сигурен съм, че имаше някъде написано по-рано, ама търсачката (коледно) не работи!

Благодаря предварително за помощта, моят приятел има да снима яко другата седмица, а моето Сони предизвиква само усмивка в него ;-)

Ники

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за изгорял Nikon
Автор: boni   
Дата:   25-12-05 02:02

Как точно изгасна, по време на снимане ли?

Автор: Стоев   
Дата:   25-12-05 03:54

Споменаваше се за сервиз в Солун преди доста време...

Автор: Pulsar   
Дата:   25-12-05 04:04

Това ти е човекът:
Потребителско име: ZENTEX
E-mail: zentex_62000@yahoo.co.uk
Регистриран: 16.12.2004 16:26
За мен: Сервизен специалист фото и видео камери CANON.В останалото време NIKON,OLYMPUS ..........(ако има време).Николай Георгиев-0888972776(по всяко време)

Автор: royal   
Дата:   25-12-05 09:24

4e te nikonite gorqt li bre? pri tez ceni i hvalbi trEbva da sa ve4ni [smilie7] [smilie8]

Дата:   26-12-05 21:46

@Pulsar: благодаря за бързата помощ, човекът е супер, веднага ни обърна внимание, само дето не можа да се свърши работа. Никонът явно е загинал внезапно...

Дата:   26-12-05 21:49

Понеже и аз искам да си купя Никон, искам да ви попитам, много ми е странно - абе хора, как работите с тази марка, при положение че няма нито истински вносител, нито истински сервиз? Много ми е мерак за един D200, обаче мен това положение ме влудява, в Щатите сочат като едно от големите достойнства на Никоните страхотната поддръжка...

Та понеже аз не съм истински фотограф, а по-скоро нещо като бизнесмен, ми се струва че в нашата родина спорът "Nikon vs. Canon" някак си е решен, и то не от характеристиките на апаратите. Канон поне има сервизи, или казано от моя опит, аналогичния случай с мъртъв 300D се разреши в Пан Сервиз за няколко дни...

Автор: GOSPODIN   
Дата:   26-12-05 21:51

Ники, съжалявам за случката, но си помисли за фотоапарат , който ZENTEX ремонтира сервизно....[smilie24]

Автор: pinko   
Дата:   26-12-05 22:08

аналогичния случай с мъртъв 300D се разреши в Пан Сервиз за няколко дни...

Аналогичния случай със стария ми 300Д(абсолютно умрял затвор, смяна на същия) Зентекс го реши за 2(два) часа.

Мда, и аз не бих си взел Никон, докато нямат никакъв сервиз и най-близкия е на три дни път с камили.

Аз с фотоапарата си вадя хляба и не мога да си позволя лукса да го чакам да се разхожда до Солун или до Прага за ремонт.

Генчо от Булфото още си пази и изполва за преспапие едно Фуджи S1pro, след като така и не можаха да го оправят и в Солун.

Автор: джъмбо   
Дата:   27-12-05 10:03

пинко ти какво се обаждаш след като никога не си имал канон гаранционен за бг и затова си плащаш ремонта като поп

за къв чеп ми е да имам камера в фгаранция след като не мога да и ползвам гаранцията????

аре кат почнете да ги ръсите едни глупости

а колкото до олимпус както си ги споменал (прага)
то олимпус ако не знаеш ти дават камера да снимаш докато твоята е на ремонт

ама важното е да се псува дребните детайли не са за нас.....

Автор: asahi   
Дата:   27-12-05 12:19

Плащаш, ама получаваш веднага. Ти ходи да плащаш при гърците, а бизнеса ще те чака.

Автор: джъмбо   
Дата:   27-12-05 12:39

тцъ не съм плащал....в гаранция беше

Автор: asklep   
Дата:   27-12-05 12:42

Джъмбо а през време на ремонта фирмата дава ли ти оборотен фотощрак за да си вършиш бизнеса ?[smilie7]

Автор: pinko   
Дата:   27-12-05 12:43

пинко ти какво се обаждаш след като никога не си имал канон гаранционен за бг и затова си плащаш ремонта като поп

Объркал си се нещо, Джъмбо, 20д-то ми е с българска гаранция(ама излезе железен хапарат и не се е налагало да я ползвам)

Изобщо, откакто Настрадин Ходжа оправи цените, вече няма мисъл да се купуват Канони ОтвъдГоляматаВода.

Цената е същата(като си прибереш ДДТ-то), а пък имаш истинска гаранция и светкавичен и перфектен сервиз[smilie24]

Зентекс-Президент[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна