Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Добър фотоапарат-какъв?
Автор: Иренка   
Дата:   20-12-05 15:59

Аз от скоро съм във форума и от скоро започнах да се интересувам доста от разни програми. Обичам да снимам. В момента ползвам Sony DSC-P73,но мисля да си взема и друг фотоапарат. От коя марка сте доволни? Коя марка прави много добри фотоапарати?
Е,то освен добър фотоапарат си трябва и добър фотограф[smilie5] [shtrak] ,но си мисля че постепенно се усъвършенствам,щом го има желанието.

Отговори на това съобщение
 Re: Добър фотоапарат-какъв?
Автор: artmika   
Дата:   20-12-05 16:02

Аз съм доволен от Konica Minolta. До скоро снимах с А200, но сега ми се налага да го продам, поради неприятен повод:(
Когато си взема пак апарат, пак ще е KM.
Ако те интересува, виж тук в базара, имам пусната обява

Автор: Brummaker   
Дата:   20-12-05 16:03

Вземи си Канон .

Автор: Han_Solo   
Дата:   20-12-05 16:06

Brummaker написа:

> Вземи си Канон .

Или Никон,
Или Сони
Или Самсунг
Или който и да е стига да ти върши работата за която си го взел [smilie19]

Автор: artmika   
Дата:   20-12-05 16:08

много й помогна, да знаеш [smilie18]

Автор: Han_Solo   
Дата:   20-12-05 16:18

artmika написа:

> много й помогна, да знаеш [smilie18]
ами какво да кажа [smilie5] не е написано какво търси от апарата за да и се даде препоръка... а и тук има толкова теми " препоръчайте ми..." че вече трябва раздел да се оформи само с тях [ezik] Иначе има две силни агитки - канон и никон , малко по-слаба панасоник, обаче тук Бони публикува ревюта на различни модели така че се получава малко "чукчи не читатель - чукчи писатель"

Автор: hav   
Дата:   20-12-05 16:36

Що си избирате апарат според марката? Всяка фирма прави от сапунерки до казани за сапун.

Ако е за "марка", вземи си Olympus, Nikon, Canon, Minolta - тия марки са гъзарски. Много хора смятат че Sony, Panasonic, Samsung правят телевизори, и няма да разберат че си с фотоапарат [smilie18] (narodus prostus est). За да изпъква името на марката трябва да е написана на черен апарат. Така че черен, да може да се носи на врат без калъф, и на презрамката да пише пак с големи букви името на марката, и гледай обектива да достатъчно широк, че да не можеш да си опреш палеца и показалеца като го обхванеш с ръка. Тогова като минаваш с апарата (на врата) така че да се вижда марката напъчено, всички ще си викат "баси апарата дето го има тая".

Добра цена за апарат е 1000 лв. Просто ако е над 1000 лв. това изведнъж се вижда от всеки..

(иначе сериозно: вземи си такъв с поне 6х зум, да му почва зума от 30~35мм екв., ако зума стига над 200мм екв., да има стабилизатор, да е над 5~6 МПиксела, да му се врътка леко екранчето, да има ръчен зум, ръчен фокус, да може да зумира докато прави фирмчета VGA с над 20 кадъра/сек, да има регулиране на светкавицата, да няма шум при 200 АСА, да има някакви възможности за настройка - приоритет на бленда поне)

Оп, забравих бе: да може да прави читави снимки, че това е най-важно. Да знаеш - обектива прави снимката върху матрицата - всичко останало не може да подобри нещата, а само да ги влоши. Това го е казал някой преди 100 години поне, но понеже тогава го е нямало "филма Матрицата" и са казвали само "филма".

Публикацията е редактирана (20-12-05 16:40)

Автор: stoyan_5   
Дата:   20-12-05 16:37

Зенит-16С!
Има си всичко!
[smilie24]

Автор: hav   
Дата:   20-12-05 16:44

Публикацията е редактирана (20-12-05 16:46)

Автор: princeps   
Дата:   20-12-05 18:27

vseki den edno i syshto,vreme e da se napravi FAQ [smilie23]

Публикацията е редактирана (20-12-05 18:27)

първа  назад  1     всички  напред  последна