Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към Администраторите
Автор: strong94   
Дата:   14-12-05 09:39

Искам да попитам дели има някакъв проблем със саита защото почти непрекъснато ме се явява това съобщение

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at photo-forum.net Port 80

Отговори на това съобщение
 Re: Към Администраторите
Автор: Георги   
Дата:   14-12-05 09:40

да не си пуснал apache bench на 5 конзоли? :))

Дата:   14-12-05 09:44

това нищо не ми гаво камо ли да съм го пускал

Автор: джъмбо   
Дата:   14-12-05 09:51

и на мен ми се явява на всяко 3 то кликане [smilie9]

Автор: sas   
Дата:   14-12-05 10:01

Никола, линукс администраторът сложи ограничение по IP адрес за достъп до сайта.
Ограничението е да не могат да се правят повече от 5 едновременни връзки към сайта от един и същи IP адрес. Последните дни по цял ден и нощ ни правеха DoS атаки и правеха машината да спира да обслужва нормални заявки. Знаем, че ще има засегнати и мирни потребители, но за нас по-важно е машината да работи и да се вижда отколкото 5-6 IP-та да бълват по няколко пъти в секунда заявки към нея и да я карат злонамерено да се натоварва.
Има направено и в търсене по автори 10 секунди интервал за IP преди да може да търсите пак. Това значи, че не може за по-кратък интервал от 10сек. да търсите повторно.

Ако имате по добра идея или може да помогнете обадете се на мейла на webmstaer[smile]photo-forum.net или на 0888 253223.

Дата:   14-12-05 10:08

Разбрах благодаля за обяснението[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна