Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PROSHOW ме накара да търся...
Автор: LUMBERJACK   
Дата:   11-12-05 13:30

...aлтернативи, които могат да ти развържат ръцете малко повече. Намерих доста, но по-груби и недодялани. И както често става - търсиш едно, намираш друго. Попадна ми

Jahshaka - Open Source Realtime Video Editing And Effects Software

Прочетох какво са написали в ревюто, но ако някой вече има опит с това парче софт, нека драсне какви са му впечатленията. Ако е ново и за вас, линкът може само да ви е от полза. Поне ще имате напълно легално копие на продукт. Ако в БГ-списанията вече се е появявало ревю за тази (този/това) ЯХШАКА, предварително се извинявам, но оттук не мога да си ги купувам, затова не знам.

* Пускам темата тук, а не в свободната зона, защото софтчето се ползва и от фотографи, не само от видеомонтажисти.

Отговори на това съобщение
 Re: PROSHOW ме накара да търся...
Автор: Георги   
Дата:   11-12-05 13:40

това което не ти допада в прошоу, ако е само качеството - просто не си го настроил добре.

какво друго не ти допада, примерно?

Публикацията е редактирана (11-12-05 13:40)

Автор: kolov   
Дата:   11-12-05 13:40

[smilie24]

Автор: navy   
Дата:   11-12-05 13:53

After Effect
Adobe Premiere
3D max
и други хубави програмки могат всичко

[smilie7]

Автор: Mick   
Дата:   11-12-05 13:57

[офф]
Георги, щракни едно Q, ве..[beer]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   11-12-05 14:34

navy, известните ги знам, ама те не са OSS и струват доста парички. Въпросът беше за това софтче.

Георги, липсва ми възможността за редактиране на аудиопътечката - поне графиката и да се показваше и едно елементарно cut/copy/paste да имаше. Тя е замислена само за акомпанимент, но не и за фина ръчна синхронизация (не само по времетраене на аудиото). На няколко пъти имах нужда от втора пътечка за слайдове. Транзишъните са добри и интересни, но не могат да заменят някой възможности на втората пътечка. Може да се заобиколи, ама става много сложно и с намесата на външни редактори. Не говоря за лукс като timeline.
Програмката си е върха, не ме разбирай погрешно. Просто ме попита и отговарям. Както казах, намерих доста алтернативи, но всичките са гола вода. ProShow е на светлинни години пред тях.

първа  назад  1     всички  напред  последна