Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FujiFilm FinePix S5000Z
Автор: Eeyore   
Дата:   25-06-04 13:53

FujiFilm FinePix S5000Z
Някакви впечатления от въпросната машинка?

Отговори на това съобщение
 Re: FujiFilm FinePix S5000Z
Автор: irena1   
Дата:   25-06-04 14:18

Повече от година имам такъв, за любителски става, качеството на снимките за разглеждане от компютър също не е лошо.
И сега: - матрицата очевидно е доста скапана, не се надявай да разпечаташ която и да е от снимките и да излезе добре,картата е xD, т.е. от най-скъпите, оптиката също не е нищо особено. Вярно е, че снима и raw, но дори и тогава качеството не е кой знае какво, очевидно сензорът не е добър.По-добре за същите пари си купи Sony 717, някой тука го продаваше за 900 лв., ако не бъркам

Автор: malkiqstop   
Дата:   25-06-04 18:13

Eeyore извиняваи че се намесвам в темата и че ще те питам нещо различно от тази тема но трябва така че sorry.Разбрах че имаш камера Samsung VP-D20i, би ли ми казал как да я сваржа тая камера с компютъра си, много ми трябва такаче ще съм ти много благодарен ако ми дадеш отговор.10x

Дата:   25-06-04 19:38

Здрасти!Няма проблем !С каква ОС си? Под WIN XP не би трябвало да имаш никакви проблеми,той си я хваща автоматично в момента,когато я включиш в play режим! Аз поне не съм инсталирал абсолютно никакви допълнителни драйвери! DVi-платката си я купувах допълнително,но не си спомням дали към нея имаше драйвери! Мисля,че не!
Съветът ми е да пробваш под XP! В кобинация с WinDvd Creator,хич не лош софт,който не е от ранга на Premiere, но за любители върши перфектна работа!

Дата:   25-06-04 19:44

А колкото за FujiFilm FinePix S5000Z ! Благодаря за мненията! Просто го видях в някакъв сайт и характеристиките му ми се сториха добри,и поради таз причина исках да разбера повече!
Надявам се друга седмица най-после да съм се сдобил с апарат,защото вече се обърквам!
Спирам се на Samsung, последната въпросителна е дали да бъде v.4 или v.5 ???????

Автор: malkiqstop   
Дата:   26-06-04 15:37

Много ти благодаря Eeyore, но аз съм на ХР и когато я включа камерата тои не ми я засича.Били ми казъл от каде на камерата мога да превключвам от DV in към DV out,имам напредвид буксата,защото към опътването на камерата пишеше че има DV вход и изход.А и още нещо правиш ли някакви настроики по картата IEEE 1394 след като я инсталираш.Пак ти благодаря за помоща.

първа  назад  1     всички  напред  последна