Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 user Abgang!
Автор: pardon   
Дата:   24-06-04 10:24

Admin, molja da mi iztriesh account-a!!

Отговори на това съобщение
 Re: user Abgang!
Автор: Minotti   
Дата:   24-06-04 11:06

pardon,i ti li!?[smilie2]

Автор: Георги   
Дата:   24-06-04 11:21

:\

Автор: admin   
Дата:   24-06-04 11:30

Акаунти няма да бъдат трити и закривани. Нали ако изтрием акаунта, името става свободно, всеки друг може да го регистрира и да почне да пише от името на pardon.
Като не иска - не го ползва и толкоз.

Дата:   24-06-04 12:19

Ami da Minotti, Georgi, i az, dokato go ima tova; https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=25093&t=25093&phorum_uriauth=
tova
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=24831&t=24831&phorum_uriauth=
i tova,
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=23888&t=23888&phorum_uriauth=

njama mjasto za men v tozi forum!

Автор: SKic   
Дата:   24-06-04 12:21

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Автор: boni   
Дата:   24-06-04 13:12

Ami tova e svoboden forum. Kato iskash pishesh ,kato iskash ne. Ako iskash da ne si polzvash accounta ,ne go polzvash i si traesh.Ako kazvash publichno che iskash da ti se iztrie accounta ,znachi si reshil da protestirash - mojesh da protestirash i da si kajesh mnenieto i bez grumki frazi "Iztriite mi accounta ,az sum vi styrdit"
Osven tova ako cenzurirame goreposochenite ot tebe temi,shte revnat oshte 50 dushi ,koito pyk ne iskat da se triat tezi temi. Na kogo da ugodim???
Ako pyk ne ti haresva niakoia tema - mnogo prosto ,pishesh "Tova e gadno spored mene i ne mi haresva " i spirash da ia chetesh.
Tova e jivota - takiva sa horata,takiva sa mneniata.
Nai-dobre i po-pravilno e da kajesh "Iztriite mi bulgarskoto grajdanstvo ,shtom ima takiva hora v Bulgaria"
Nishto ne ti e kriv foruma.

Дата:   24-06-04 13:35

Boni, ami sorry za ''grumkite'' slova, ama tova si e normalno vav edin forum, stoto tova ne e edinstvenija v koito 4lenuvam, ...a s po-gornite izkazvanija kritikuvam, da prav si, stoto smjatam, 4e za da njama bai-ganjovstina ne trjabva da i se sazdava po4va, kakto e navsjakade po sveta, tja zatova ne viree tam!!!

p.s. sto se otnasja za Blgarskoto grajdanstvo, ami otkazal sam go! Tova ne mi pre4i da buda Balgarin oba4e!!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-06-04 14:44

pardon - понякога пречи обаче.
Сподели, ако нямаш напротив защо така искаш, нещо обиди ли те, или...(то, не че няма какво да те обиди, ама все пак...)
"admin
Акаунти няма да бъдат трити и закривани. Нали ако изтрием акаунта, името става свободно, всеки друг може да го регистрира и да почне да пише от името на pardon.
Като не иска - не го ползва и толкоз."
- и Бони са прави, но ако човек съзнава тези възможности, но въпреки това иска да си изтрие акаунта, би трябвало да може да го направи.

Автор: J0R0   
Дата:   24-06-04 15:45

Повтарям за Моби Дик - ако сега ти си изтриеш акаунта и някой друг ти регистрира името ти имаш ли представа каква бъркотия ще настане? Как хората ще различават кое си писал ти, кое е писал този който след теб е взел името? Нали постингите и във форума и под снимките остават с това име.
Един вид става някой друг да си присвои цялата история на писаното от теб...
Ами НЕ МОЖЕ ТАКА!
Акаунта ти като не влизаш с него не е активен.
Но не може да бъде изтриван.

Автор: sas   
Дата:   24-06-04 17:28

За да приключим тази тема мога да кажа, че акаунт може да бъде заключван, но не и трит.

Това са правилата!

Автор: GOSPODIN   
Дата:   25-06-04 01:24

пърдон, на Пърдон:)) Като не ти харесват БГ форумите , не занимавай всички с твоите душевни терзания. Ако искаш говори, ако искаш мълчи, но не се прави на вода ненапита- ти ли си тоя, дето пръв ще хвърли камъка срещу грешниците?

Автор: murnau   
Дата:   25-06-04 02:01

Pardon, ne trugvaj; niama smisul.
Az lichno sum protiv tova vuv fotografski forum da se namesva politika i politikanstvane.

Az dosta vreme uchastvah vuv forum za cigani i romi, po-skoro beshe PROTIV tiah. Otnachalo mi ideshe da gi razstreliam, pochanh da sporia postoianno i uporito.
Sledo koeto vidiah, che niama smisul ot moeto sporene vuv foruma, ako ne pravia nishto v dejstvitelnost.
I si trugnah ot foruma.
Obache niamashe veche nishto , koeto da me zadurji.
Tuk , predpolagam, che gledash poveche fotografia, otkolkoto da chetesh.

ne e li taka?
pozdarvi na mexikanskata grupa (Rivera...)[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна