Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Календарче или поздравителна картичка?
Автор: stella77   
Дата:   28-11-05 21:24

Здравейте съфорумци.
Наближава Коледа и Нова година, та се присетих да направя на малкия такава картичка, пък може и календарче.
В градината зарибяват с някакви календарчета и картички от по 2-з лева, та реших и аз да му направя такива , но в домашни условия.
Питанката ми е ако някой има подходаща рамка да ми я прати , че това което намерих не ме устройва.
Благодарско предварително!!![smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Календарче или поздравителна картичка?
Автор: anastassiu   
Дата:   29-11-05 00:00

Това ми напомня на един анекдот за един френски поет, който бил редактор във вестник. Един друг "поет" му пратил своите стихове да се публикуват и му писал: "Това са моите стихове, но не съм добре с пунктуацията. Моля ви сложете запетайки където трябва." На което поета му отвърнал: "Следващия път ми пратете само запетайки, аз сам ще си сложа думи където трябва."

Все съм си мислел, че това колко е подходяща една рамка, поне малко зависи от снимката...

Дата:   29-11-05 09:42

Ти ми дай рамката, аз ще направя снимката, не се притеснявай.
Нямам намерение да правя портрет с някаква художествена стойност, а снимка с коледно настроение за сповмен, ама кат сте/си толкоз скръндз и разбиращ, окей
не се притеснявай, сама ще се справя.
Благодаря за помощта.[ezik]

Автор: Георги   
Дата:   29-11-05 09:44

вземи някоя детска книжка за коледа и сканирай някоя страница, която ти се вижда подходяща. после снимай детето и си направи колажче.

освен ако нямаш предвид рамка за закачане - с антирефлексно стъкло, паспарту и целия му антураж :D

сигурна ли си че знаеш какво искаш?

Публикацията е редактирана (29-11-05 09:45)

Дата:   29-11-05 09:47

Искам рамка , която да монтирам на снимката.
Но на рамката да има елхички, свещички, Дядко Мразко и т.н
Тапети за такива снимки имам много, но нямам рамки, за съжаление.

Автор: pepi_george   
Дата:   29-11-05 13:00

Има една програма Easy-PrintToolBox, която е точно за тази цел и има голямо разнообразие от детски и новогодишни рамки и всякакви други. За съжаление програмата не дава възможност за сейфане в JPG, а само за директен печат, така че не мога да ти пратя рамки, които да използваш. Ако си от Варна можеш да дойдеш при мен и на место да направим нещата. Или потърси самата програма.

Автор: pepi_george   
Дата:   29-11-05 13:10

сетих се и още нещо, което би могло да ти свърши работа. Дай си e-maila да ти го пратя

Автор: kali222   
Дата:   29-11-05 19:25

Идеята на Георги е много добра. От всяка картинка може да стане рамка, на която "да се прикачи" снимка.
Аз имам рамки във векторен формат, ако мислиш, че ще можеш да ги използваш и дадеш ел. адрес ще ти пратя...

Дата:   29-11-05 23:17

stellahh@abv.bg

първа  назад  1     всички  напред  последна