Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SAMSUNG DIGIMAX L55W SIL
Автор: labrax   
Дата:   24-11-05 08:14

Някой да има впечатления от този модел - SAMSUNG DIGIMAX L55W SIL?
Харесах го по следните причини:
1. широкоъгълен обектив с 28 мм еквивалент
2. добро макро
3. добра изработка - метално тяло

По принцип си бях харесал някакъв Панасоник (оптичен стабилизатор) в тази ценова група (под 700 лв), но като хванах в ръка SAMSUNG-а, пласмасовият Панасоник умря.
Освен от Техномаркет може ли да се купи SAMSUNG DIGIMAX L55W SIL от другаде и за по-малко пари, разбира се [cool].
Ако някой има добър опит с друг апарат в ценовата група до 700 лв с добър широкоъгълен обектив и макро, моля да посъветва.
Благодаря [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: SAMSUNG DIGIMAX L55W SIL
Автор: Кирил   
Дата:   24-11-05 16:11

Има и пластмасов Samsung ;) A55W hihi

Technomarket са вносители така, че надали ще го намериш по-евтино (освен в USA). По-добре намери начин да си вземеш ддс-то.

Автор: boreto   
Дата:   24-11-05 17:18

И аз се интересувах от този апарат и от доста по-евтината версия A55W. Попаднах и на близнаци
на Ricoh - Caplio R1V и Caplio R2.
За съжаление няма сериозно ревю никъде, а отзивите на потребители не са добри.

Автор: RainBG   
Дата:   24-11-05 21:51

Абе моето мнение е, че хората тук ги мързи да пишат много, много за Самсунг.......(пък като чета и по чуждите сайтове и там мнения и наблюдения почти липсват)
Виж стане ли въпрос за някой Канон или Никон...[smilie3] ...мнения много ......[smilie18]
Все пак се намират и добри хора....[ezik] ..[beer]
....иначе и аз със нетърпение ще чакам впечатления от хора които го притежават ...[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна