Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно пазаруване от eBay
Автор: strong94   
Дата:   21-11-05 15:20

Ще може ли някои да ме светне как се поръчва и имали шанс да се достави до БГ това което си поръчал от eBay.
И дали някои го е правил.

Отговори на това съобщение
 Re: Относно пазаруване от eBay
Автор: karavelov   
Дата:   21-11-05 15:23

ми наддаваш, печелиш, плащаш и идва. поне на мен не ми се е случвало да не дойде. проблем са само търговете, които не приемат друго освен пейпал, но иначе всичко може, ако не си сигурен, питай продавача.

Автор: neuromancer   
Дата:   21-11-05 15:29

Преди да наддаваш провери рейтинга на продавача и от какво е получен (да не би да е продал 50 пощ. картички по 0.40 и после ти продава ДСЛР за $100 например)
Проверяваш дали иска да изпраща към Бг, както и дали начина на плащане те устройва, и питаш колко е цената на доставката до Бг, ако не е обявил.
Като имаш тия сведения си определяш колко най-много би платил. Ако спечелиш търга, плащаш и чакаш да дойде стоката. Ако е над 100 евро ще платиш мито и ДДС при получаване, иначе не.

Автор: proudmerry   
Дата:   21-11-05 18:02

Така , че го питаш съгласен ли е при изпращането да го пише as a gift, със цена под 100$, за да минеш и държавата...
Работи, повечето са съгласни. Решението обикновено елиминира застрховката - при по-скъпи пратки, прави си сметката!

Публикацията е редактирана (21-11-05 18:04)

Автор: lubitel-art   
Дата:   21-11-05 18:14

Ако цената е до 100 евро /без доставката/ или до 100$ не се плаща мито и ДДС и или някакви други такси ?

Автор: proudmerry   
Дата:   21-11-05 18:28

Да.

Автор: machine_head   
Дата:   21-11-05 23:20

За всички които искат да купуват а нямат възможност да платят е реализиран "Bulgarian Payment Gateway".
Още по-атрактивно е и за българи които искат да продават там.

За повече информация: bgauction@merx.bg

първа  назад  1     всички  напред  последна