Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 опит с "Colaboration" - въпрос???
Автор: Amateur   
Дата:   01-11-05 19:40

Напоследък получих няколко пощи с предложение за "Colaboration" от разни сток фотографи фирми и рекламни агенции.
Спам ли е ?

Отговори на това съобщение
 Re: опит с "Colaboration" - въпрос???
Автор: str3ss   
Дата:   01-11-05 19:58

Хм, аз също получих такава поща днес...

Автор: truly   
Дата:   01-11-05 22:40

При мен същата работа, дори не съм го отварял. На спам ми мирише, но какво да очаквам като си давам мейла съвсем открито[smilie9]

Автор: Amateur   
Дата:   02-11-05 13:35

Проверих един от мейлите. Оказа се от Шведска фирма. Драснах им няколко реда и знаете ли какво предлагат - по 2 долара на снимка за колекции между 100 и 500 бр.????
Без мен.

Автор: stoyan_5   
Дата:   02-11-05 13:39

Леле,
Сега някой ще изнесе форума!

Автор: truly   
Дата:   02-11-05 14:42

Ако става въпрос за същите, които и аз проверих по-скоро искат да им дадеш свои снимки и в замяна ти разрешават да теглиш от техния сайт други с висока резолюция за определен период от време. Ако дават по 2 долара обаче пак не е зле защото гледам, че приемат всякакви боклуци като например 20 кадъра от различна гледна точка на лъв в зоологическата градина [smilie5]. Ако ще ми взимата такива отивам да щракам всичкото дзвер по няколко пъти та да направя някоя стотачка [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна