Автор: thor
Дата: 15-10-05 17:15
ами аз в онази тема ,просто исках да покажа на СтоеФФ ,що за стока е макро-лещата на Canon ,а и Canon-ския макро-пръстен 25mm ,какво се получава когато са закачени на 300mm ,но си казах чакай да видя и какво се получава ако ги лепна и на 135mm и така се получи темата ,сега като имам време довечера ще изровя обективите евтинките, които са ми под ръка и ще щракна някоя и друга фотка и без това ,смятах да го правя ......
ами така е в живота ,някой баламбурник некадърен с големи претенци ,почва да се хвали ,колко е велик показвайки посредствена фотография ,но хората сме такива ,понеже от постоянно хвалене ,а и леееко пускани фишеци от рода ,на аз имам хубава фотография ,но не я пускам тук - пускам я по руски сайтове или други ,или приказки от рода на имам Leica къде никой не я е виждал и т.н. ...ами публиката започва да си създава лъжливи образи и така тоя е голем фотографин , да ама нееее ...всъщност е пълен въздух ...еми така е в живота требе да си нахален ,нагъл ,безочлив лъжец и да заблуижадаваш хората за да изплуваш ...мдааам ...
|
|