Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво да взема?A520 IXUS40 или IXUS55?
Автор: edoslav   
Дата:   20-10-05 10:20

Определено съм фен на canon и затова съм се спрял на тази марка...но се двуомя много между изброените модели.Четах ревютата за първите 2 в www.dpreview.com и искам да попитам за някой неща.
Найстина ли е 7сек. времето за презареждане със светкавиза за А520...и реално как ви се струва?Много ли е бавно?За сега този апарат ми е фаворит, но от много места чух че по добре било да е с литиево йонна батерия/никой не изтъкна предимства/.Според мен предимствата на двете батеиики са че може по всяко време да си вземеш нови а и зареждащи се не са толкова скъпи.Прав ли съм?Или има и други недостатъци?А и обектива му е по добър- не размазва в краищата като на ixusa.
А относно ixusite40 i 55...в ревюто на първия изтъкнаха че оптиката му е лоша...???Реално осеща ли се...?А и батерията на Ixusite колко снимки държи...???
Вие кои апарати бихте избрали от тези и защо?

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна