Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Офтопик: Ebay Помощ
Автор: CYPER   
Дата:   01-10-05 22:20

Ами реших тук да пиша, защото аудиторията е голяма.

Много накратко - трябва ми някой, който ползва ICQ и най-важното е продавал/продава на Ebay да ме светне някои неща, че да не изгоря.
ICQ номера ми е 233229425.

Мерси предварително на отзовалите се.

P.S - Надявам се администрацията ще прости моя офтопик, за което им благодаря [smile]

Публикацията е редактирана (01-10-05 22:21)

Отговори на това съобщение
 Re: Офтопик: Ebay Помощ
Автор: ecobo   
Дата:   01-10-05 22:28

Абе аз нямам ицкю, ама кажи къде те стяга чипика, че да опитаме да помогнем.

Дата:   01-10-05 23:17

Ами намерих си слушател, но все пак и тук да попитам някои основни неща:

Ще се продава - Motorola V3 Black (от договор към T-Mobile е). Търся и от 150 паунда нагоре.

1. - Чуде се да слагам ли Reserved Price - някои казват да сложа за мое собствено успокоение, други да не слагам, защото това отблъсквало повечето купувачи.
2. - Да слагам ли Buy It Now цена?
3. - Вече ме убедиха, че нямало смисъл да си ъпгрейдвам акаунта в PayPal, защото и Personal е достатъчен - Вярно ли е?

Друго - ако имате нещо да ме посъветвате като за първа продажба - С какви условия да пусна търга, че да и взема възможно най-високата цена - това е, което главно ме интересува.

Автор: ecobo   
Дата:   01-10-05 23:37

Не е лошо да си сложиш праг на цената, освен ако не ти дреме, че тавана на търга ти може да е доста под тия 100 паунда и тогава ще трябва, щеш не щеш, да продадеш на тази цена. Слагаш начална цена 10 паунда и праг 130 паунда и - "каквото сабя покаже и честта майко юнашка!"

Автор: Avon   
Дата:   02-10-05 04:34

Публикацията е редактирана (02-10-05 04:36)

Автор: mickata   
Дата:   02-10-05 08:48

Не бе пич... пускаш си го на 1 паунд на максималния срок на търга там... 8-10 дена и чакаш... единственото накрая тре'а да дебнеш с друг акаунт ... твой или на приятел и наддаваш. Ако не те устройва чак токова ценатата си го купуваш ти и така...Едиинствено което е че ще платиш ебей-ските такси .. които обаче не са толкова големи и се определят от крайната цена на търга..надявам се да съм бил полезен... Успех[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: KOKO-BRAIZ   
Дата:   02-10-05 09:58

Сложи "бай ит нао".Много хора които пазарят от там,включително и аз ,не им се чака крайният срок на търга и искат да вземат нещо веднага на добра цена.Ако цената ти не е добра и ти се рускува ,го пускай на 7 дена и чакай да видиш кой ще се върже.Второто е по-малко вероятно да има положителен ефект,защото продажбите на телефони в Ебей не е така нашумяла.Хората си ги вземат безплатно от фирмата към която са вързани и не се занимават да си купуват телефончета от интернет,както правят българите и защо да го правят ,след като всяка година фирмата им дава нов телефон.Мислиш ли,че са много хората на които телефоните им се развалят за една година?
Айде със здраве и успех!

Автор: explorer   
Дата:   02-10-05 11:53

пускаш си го на 1 паунд на максималния срок на търга там... 8-10 дена и чакаш... единственото накрая тре'а да дебнеш с друг акаунт ... твой или на приятел и наддаваш. Ако не те устройва чак токова ценатата си го купуваш ти и така...

Ей, страшна работа сме това българите... все мислим как да излъжем някой.

Автор: mickata   
Дата:   02-10-05 12:09

Експлорер... всички така правят не са само българите...да знаеш...

Дата:   02-10-05 15:30

Някой може ли да да ми каже със сигурност дали Personal Account е достатъчен за да продам телeфона.

Всеки различно ми казва - на сайта не е обяснено като хората.

Казва се само, че с Personal Account не можело да се приемат плащания с кредитна карта, но не е ясно дали кредитна карта към PayPal Account или само Кредитна карта от хора без PP Acc.

И лошото е, че нямам познат с PP Acc, че да наддаде до желаната от мен сума, а нататък каквото сабя покаже [smilie8]

Автор: neuromancer   
Дата:   03-10-05 12:54

Personal Account не може да полу4ава пла]ания през PayPal с кредитна карта, може да полу4ава само ако купува4а ве4е има необходимата сума в PayPal акаунта си (за 150 паунда малко вероятно). Ти има] ли сметка в английска банка за да полу4и] парите, или ]е ги хар4и] по ибей?
Има] ли някакъв опит с ибей? По принцип се прави така - пуска] един search за съ$тите или подобни не]а, завър]или ве4е и вижда] на каква цена се продават и дали се продават вьоб]е. Така може[ да си ре[и[ на каква цена да продава[ и дали да сложи[ reserve. Тоя трик с наддаването сам е от не]ата които по принцип са забранени, после за]о ли ни банват тук и там. (Не знам дали наистина вси4ки така правят)
Извинявам се за ][ и 4 ама вградената кирилица работи само с английска клавиатура

Публикацията е редактирана (03-10-05 12:57)

първа  назад  1     всички  напред  последна