Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Za vsi4ki,koito iskata da vidjt
Автор: NinaNik   
Дата:   07-06-04 17:02

Наградените снимки от конкурса на Китайската Фолклорна Фотографска Асоциация,за кйто научих през март от новините на photo-forum.net.Това е първото ми участие в международен конкурс и бях приятно изненадана от третото място,което ми е присъдило журито .Някои от кадрите са правени с така известният ви Zenit,с обектив Flektogon.Автопортрети не съм изпращала.Ето и снимките
https://photo-forum.net/i/22435&USER_ID=1353
https://photo-forum.net/i/22437&USER_ID=1353
https://photo-forum.net/i/22438&USER_ID=1353
https://photo-forum.net/i/20759&USER_ID=1353
https://photo-forum.net/i/12257&USER_ID=1353
https://photo-forum.net/i/8508&USER_ID=1353

Ako намеря спонсор за билета до Китай,ще отида лично да си получа наградата на официалната церемония през октомври.За спонсора мога да предложа снимки от Китай.
 Някой от снимките съм пускала за конкурса "Panasonik",но тогава не знаех,че ще бъдат наградени в друг конкурс.Според правилата на photo-forum,те няма да учавстват в изложбата.

Отговори на това съобщение
 Re: Za vsi4ki,koito iskata da vidjt
Дата:   07-06-04 17:12

Забравих да кажа,че това са снимки от темата Архитектура ,а заглавието на моите 6 е "Архитектура без архитекти".

Автор: Георги   
Дата:   07-06-04 17:18

честито [smilie24] [smilie24]

Автор: pardon   
Дата:   07-06-04 17:30

NinaNik, ako photo forum otkrie njakakva smetka, az li4no sam gotov da pratja malko pari4ki, i ako vseki ot nas otdeli to moje i da stane!!
Ako da re4em aktivnite xora sa okolo 50 4oveka, to po dvadesetina leva na 4ovek (ne znam koi kakvi vazmojnosti ima, taka 4e ne barzaite da me napadate) e vse nesto...

P.s. tova e samo predlojenie, ne iskam da izbuxvat sporove kolko e dobra NinaNik i kolko po-dobri imalo ot neja i t.n.
Znam 4e finansovoto sastojanie na Blgarina ne e zwetusto, no pak povtarjam tova e edno predlojenie!!

Дата:   07-06-04 17:41

Благодаря Георги,Пардон,но честно казано не вярвам в общите работи.Пък и не е фатално.Ако сега не стане ,надявам се следващата награда да е такава,че да мога да си покрия разходите по пътуването.Ако стане ,мисля,че ще направя много снимки,надявам се хубави.

Автор: Gafa   
Дата:   07-06-04 18:01

защо да не стане аз съм за
макар че има много снимки които на мен лично не ми правят впечаление
Стига да се открие някаква сметка ,с радост бих пратил тази сума за която спомена пардон
Нина защо не вярваш до тогава има доста време ,та нали за това сме форум по дяволите да си помагаме един другиму

Дата:   07-06-04 18:10

Gafa,най-вече вярвам в себе си!Ако стане,ще е чудесно,4е Форумци могат да бъдат сплотени и да си помагат.На мен лично снимките ми харесаха много на хартия-20/30см.

Автор: J0R0   
Дата:   07-06-04 18:15

Нина, няма как да разбереш, без да опиташ.
Открий си сметка, пусни номера тук и ще видиш колко са ти истинските фенове.
[beer]

Автор: japanese   
Дата:   07-06-04 18:15

az zashto ![smilie7]

Автор: zgrync   
Дата:   07-06-04 18:16

и аз съм за !
нека го прочете Админа

Автор: pardon   
Дата:   07-06-04 18:17

Joro: [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: boyko   
Дата:   07-06-04 19:30

Нина
Недей да се впрягаш!
Недей да скромничиш!
Не се чувствай неудобно!
Хората които пишат по-горе са искрени и вярвам - твои приятели!
Работя в банка и ще ти помогна да си откриеш сметка. Тъкмо ще стана първият ти спонсор с размера на минималното салдо и разноските по откриването. Ще намериш начин да ми се обадиш - тъкмо ще се запознаем.
Това е едно добро начало да проявим своята солидарност и да създадем прецедент за финансова подкрепа от която по-късно може да се възползват и други млади автори.
Ако не за себе си - направи го заради тях.
Сега е момента!

Автор: msld   
Дата:   08-06-04 01:42

bravo!chestito!pozdravleniya!
az sashto bih pomognal spored vazmojnostite mi...

Автор: atira   
Дата:   08-06-04 08:38

Поздравления NinaNik!!

"най-вече вярвам в себе си!.......Форумци могат да бъдат сплотени и да си помагат" - ето това е много истинско!!!!

Автор: asahi   
Дата:   08-06-04 11:19

Поздрави и от мен! Ако всеки, който ти е оценил автопортрета, даде по някй долар (няма как да ги сметна, но не е много) ще събереш средствата за билета. Ти пък, от своя страна, можеш да им подариш хартиено копие 13/18, например.

Автор: menthol   
Дата:   08-06-04 20:12

а ако дадеш и да те поснимат като на автопортрета, може и за билет за връщане да събереш [smilie5]

Автор: niro   
Дата:   09-06-04 11:02

Поздравления Нина!!!
А за Китай може да се обърнеш към Сашо /Alexstudio/; и той е печелил награда там. Все пак има утъпкана пътека и може да помогне с някой съвет...

Дата:   09-06-04 13:39

Blagodarj vi za pozdravlenijta za konkursa.
Mnogo ste mili i za tozi bilet,,no spored men podobni kampanii e redno da se pravjt kogato njkoi ima spe6na nugda i nikakvi vuzmognosti.Za radost ne popadam v nito edna ot tezi kategorii.
Blagodarj za suveta,niro!
Boiko,blagodarj,mnogo smelo ot tvoj strana!

Автор: Gafa   
Дата:   09-06-04 21:59

Нина ние си предлагаме услугите ,ти щом си решила да не се възползваш от тях ,си е твой проблем
Мисля че имаш доста почитатели които биха те подкрепили ,лично аз ще бъда един от първите които ще те подкрепят ,нищо че не съм ти фен на повечето снимки

първа  назад  1     всички  напред  последна