Автор: Максим
Дата: 14-09-05 14:09
Абе MechoPuh. Много си мнителен и параноичен. По-добре си задай въпроса твоя ли е тази работа кога съм се регнал и това прави ли ме по малък/с малки права от тебе, защо имам/нямам снимки в профила,къде съм/не съм ходил, дали съм професионалист/аматьор и какво пиле съм и т.н.
Аман от неосъществени модератори!
Това всичко си е МОЯ работа. Написал съм каквото съм сметнал за нужно да прочетеш и знаеш
Не смятам да ти се доказвам със снимки или участия в тези прояви, за да мога да си задам въпросите и изкажа мнението по споделеното от участниците
Като представител на Коника/Минолта би трябвало да се държиш по-адекватно, нищо че сме в България
Дерайлираш директно!
Аз тука искам информация за проявата, а не спам на въображаема тема.
Какви "справедливости" раздавам!? Това, че ти коментирах с една дума снимките ли – след като ти коментира липсващите мой?
Претенции за да се хвана да участвам - ДА, имам. Това обаче касае само мен, не ти ги налагам. Точно затова се интересувам от въпроса. Знам какво беше преди тази проява, и питам как е сега.
GOSPODIN1
Знам как беше преди, харесваше ми защото осигуряваше равни условия. Не ми харесваха тези предварително нагласени помпозни сцени за отснимане, дето май радваха разни лайци и журито – чаршафи, найлони, огледала, багрила, станиоли и т.н..
Незнам как е сега, затова питам
Нямам нищо против фиестването и ваканционното изкарване, но на мен ми липсва другото – мотивацията за едно яко творческо търсене, обикаляне и снимане няколко дни..
Едното не пречи на другото, нали? Освен ако не се прекалява с алкохола.
А списъка ми е с въпроси, не с недостатъци.
penchev79
|
|