Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв да бъде?!?!
Автор: KOKO-BRAIZ   
Дата:   29-08-05 01:32

Дойде време да избирам ново фото и вече 3-ти ден съм в четене на презентации.
Чудя се меджу:Sony DSC H1,Sony F717,евентуално някакъв Lumix или Sigma s Foveon.
Като цяло ДСЦ-то H1 ме задоволява като цена ,зум/12 все пак/ ,717-ката е пък с лещи на Цайс,но пък филмчетата са с малка резолюция и са 16 фрейма,Сигмата е супер с този нов сензор,но пък има шумове при ИСО 400.
Искам да комбинирам всичко в едно.Да не се дават излишни пари и едновременно да е нещо читаво/както всички искат/:)
И има ли смисъл да се дават 300 евро от горе например за Sony DSC F 828 например или Канон Еос 350 Д
Мисълта ми е,че нещата се менят с месеци и ще ми е по-лесно след 2 години примерно да прежаля 400 евро дадени за Х1-то и да зема нещо ново,отколкото примерно дадените 800 за Ф828-цата.
Надявам се да сте ми разбрали мисълта:)
Ами всеки да си каже думата.

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв да бъде?!?!
Автор: Стоев   
Дата:   29-08-05 01:43

Автор: KOKO-BRAIZ
Дата: 29-08-05 01:32
..........
Мисълта ми е,че нещата се менят с месеци и ще ми е по-лесно след 2 години примерно да прежаля 400 евро дадени за Х1-то и да зема нещо ново,отколкото примерно дадените 800 за Ф828-цата.
изчакай няколко години, 3-5-20 или повечко, цените, неминуемо ще спаднат, а и нови по-ефтинки модели ще отима на пазара....[ezik] [beer] [shtrak]

Автор: Crossblade   
Дата:   29-08-05 01:51

Цитирай:

717-ката е пък с лещи на Цайс,но пък филмчетата са с малка резолюция и са 16 фрейма

Аха, ясен си ми .... най-добре си вземи новата Практика или Дейзи [smilie18]

Не съм чувал лошо за 717, давам глас за него !

Автор: roscko   
Дата:   29-08-05 03:47

Всеки ще ти каже различно, аз мисля че трябва сам да решиш, новата камера на Clipon хич не е лоша, имах възможноста да я тествам и съм много доволен-ергономичен дизаин качествена оптика и тн., можеш да го видиш тук в профила ми [smilie24]

Автор: джъмбо   
Дата:   29-08-05 11:37

абе селски (наричам те селски заради обидно държание към известна фирма) що не вземещ да го разкараш тоя боклук [smilie9]

Автор: roscko   
Дата:   29-08-05 11:47

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-08-05 18:33

[smilie18] [smilie18] Хубава приказка каза,ама аз се точа на Канон или Сони[smilie25]

Дата:   30-08-05 17:07

Tука темите за един ден минават на 2-ра страница,а още няма един свестен отговор по самата тема..........?!?!?

Автор: todorov   
Дата:   30-08-05 18:08

Няма да имаш свестен отговор защото: "...Искам да комбинирам всичко в едно...".
Не става!
Ако не искаш да си прецакан, послушай Стоев. Чакай! 3-5-20 годинки. А дотогава влизай от време на време във форума, че да видиш някоя снимка, защото без апарат трудно се снима ;).

Дата:   30-08-05 19:12

Отговора ти супер ми помогна[shtrak] .Посочил съм между кои апарати се чудя така,че не виждам къде е проблема, да се каже кой е оптималния цена/качество.

Автор: Todd   
Дата:   30-08-05 19:15

Няма такъв !!!!
Вземай единия и снимай .После така и така ще искаш друг .
Няма да се жениш за него я !!! [smilie5]

Дата:   30-08-05 19:30

Аз ,че 1 ще взема,1 ще е няма да са 2,ама въпроса е кой да е той.

Дата:   30-08-05 19:35

KOKO, не се засягай човече,
кажи до колко пари си си приготвил да видим каво може да се измисли ... може пък да цъфне нещо по-добро...

Дата:   30-08-05 19:38

До 500-600 евро,ама това е цена с меморито,което да е 512,примерно:)

Публикацията е редактирана (30-08-05 19:39)

Дата:   30-08-05 19:51

Lumix FZ20 - ако имаш търпение изчакай FZ30.

Автор: Стоев   
Дата:   31-08-05 01:26

KOKO-BRAIZ,
посъветвах те да почакаш, за да спестиш пари, съгласно постинга ти - не го приемаш насериозно нещо..[smile]
Ми бих те посъветвал да почакаш да ти прочете постинга някой, дето има всичките харесани от теб хапаратчета, да ти даде точна справка за кой как снима, иначе рискуваш да те съветват за Канон канонци, за Никон никонци, за Панасоник паналайковците и т.н....[ezik] [ezik] [ezik]
Да не се дават излишни пари и едновременно да е нещо читаво/както всички искат/:)
поизчакай някой да ги накупи всичките и да ги тества един срещу друг, пък ша та посъветва, ако реши.....[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Да не се дават излишни пари и едновременно да е нещо читаво... Кефиш - хем Ку*а в Пу***та, хем душата в Рая...[smilie19] [smilie19]

Дата:   31-08-05 19:34

Ами явно имало такова нещо.Спрях се на Sony DSC F828 с 4 Гб. чип за сносната цена от 750 евро.
Благодаря на всички ,които не успяха да помогнат.
Хубав ли е тоз апарат за тази цена?

първа  назад  1     всички  напред  последна