Автор: Avi
Дата: 26-08-05 12:43
Marillion написа:
> Avi - ОК.... Все тая!
>
> Гласуването се обесмисля, когато липсва качествен коментар.
> Каквото и да се направи - няма ли коментари работата е
> безсмислена.
>
> Спирам да пиша. Казах си мнението за идеята вече. Съмнавам се,
> че някой от администрацията на сайта ще и обърне внимание.
>
> ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
бе другарю Мариллион - ся ако седнем да си говорим за партията и комсомолските утопични идеи - нямам нищо против, ама стаа дума за реалности.
точките, дето тоооооолкоз много блазнят някои хора са единствено за формиране на някакъв вид сортиране в галериите. на мене лично изобщо не ми тряя рейтинг за да са бухна в профила на симон, георги, емсаго или треснатия ако искам да видя кво ново излиза от тях. рейтинга е саамо за галериите, само за хората дошли да разгледат малко снимки - да им е по лесно...
демек си прав - че за автора има смисъл единствено коментара - ама има автори дет зарад рейтинга си живеят само - и тея автори бухат яко бълвочи и си викат кавалерията на помощ за да са "по напред" - та за тех треа да се реши как да се напраи системата така, че хем да е честна, хем да не пречи на останалите.
ся в момента рейтинг б до някъде компенсира нещата, ама не напълно - и то не защото там има лоши неща, а защото се пропускат добри (разбира се според мене добри). и ако има друг начин на организация, който да е печеливш що да не се заслушат собствениците. бони вика, че са мислили много - иаз съм сигурен, ама от подобни теми ако са СМИСЛЕНИ винаги мое се пръкне нещо интересно... пффф, и аз един чукча писател станах не е истина... ае бири
|
|