Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 нефотографска тема. и все пак важна?
Автор: Георги   
Дата:   15-08-05 19:33

http://www.dataretentionisnosolution.com/index.php?lang=bg

http://www.edri.org/

преди беше пробутване на софтуерните патенти в европа...сега запазване на лична информация на цяла европа..

накъде отива света баси [smilie11]

Публикацията е редактирана (15-08-05 19:36)

Отговори на това съобщение
 Re: нефотографска тема. и все пак важна?
Автор: samara   
Дата:   15-08-05 19:38

...абе големият брат гледа, сега по-явно от преди [smilie10] ...абе не може да ми се шматкате безконтролни [smilie5] [smilie7] ...георги, нали си все ти, дето тука си кротък и мъдър [smilie3] , а оттатък ( нема да казвам къде ) саркастичен [smilie10] ...ами, ей така ше те знам, че примерно не си за бой, а за черпене... [smilie18] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Дата:   15-08-05 19:42

никак не ме кефи идеята някой некадърник да има достъп до целия трафик на европа, включително моите данни.

че накрая от предотвратяване на престъпления, тоя списък може да отиде и където не трябва...

а това е още по-голяма глупост от софтуерните патенти. там поне разума надделя и европейския парламент показа среден пръст на големите софтуерни компании

ама сега [smilie11] [smilie11]

тука кротък и мъдър :) това ми хареса.
сарказма е част от природата ми :Р

Автор: mipmip   
Дата:   15-08-05 19:43

Накъде - към "Гатака"!

и аз също "баси" https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif

Автор: asahi   
Дата:   15-08-05 19:44

За това, Георги, чувствителната информация - само на ухо. И никакви снимки не показвай на жена си.
Иначе по темата: Големият Брат винаги ни е гледал. Може би сега има какво да търси.

Автор: simbon4o   
Дата:   15-08-05 19:48

МНОГО грешно от страна на тези хора ако си мислят че така ще спрат нещо което сами си правят :). Според мен сами си измислят терористи и си ги финансират и ... ако искаха да намерят някойда са го намерили :). Ебават се с народа както си искат и какво от това никой не им се противопоставя!

Автор: Стоев   
Дата:   15-08-05 19:49

Доста българи вече има у листинга....

Дата:   15-08-05 19:51

Стоев, ти имаш достъп, а???...[smilie3] [smilie5] [ezik] [ezik] [ezik] [beer]

Автор: holden   
Дата:   15-08-05 19:59

Абре Фил Зимерман нали затова е написал ПиГиПи. Хайде всеки с по един публичен ключ [smilie5] .

Дата:   15-08-05 20:00

Самара, не само аз бе[ezik] [ezik] [ezik]
Наскоро един от Горе сподели на ухо, че ми е прочел логовете на Кю-то в частта, дето ме караше да ти слагам злато на онази снимка [smilie5]
Мани-мани, изложихме се[smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: nsirakov   
Дата:   15-08-05 20:01

Асахи - ти си като големия брат направо.... това жорето ми го каза "на ушенце бре"...ти откъде разбра ;)[beer] [beer]

Дата:   15-08-05 20:02

въх...въх, въх ...ужас, умрех [smilie10] [smilie10] [smilie10] ...ма не бех аз, той друг от мойто IP [smilie8] ...[smilie18] [ezik] [beer] [shtrak]

Автор: Ted_74   
Дата:   16-08-05 15:15

момчета, аз с малко нетрадиционни средства "слушам трафика" /пробвах/ на yahoo mail и .ru чрез сателитно ухо.

Да не мислите че mail.bg, abv.bg и т.н. не минават през обикновен компютър на търсене по фраза....

За всички, които ги интересува темата, нека гледат филма "Обществен враг" с Will Smith - затова се правят тези "терористи" - за да може огромни средства да се насочат в отбраната и службите - просто тази промишленост живее от кръвта. След време
ще ни сложат и по някой чип тип GPS и накрая
ще се отиде до World Government.

Сигурно си мислите че има и истинска "демокрация" - и нея я превзеха отдавна, след като се знае и бъдещия президент на USA - Хилъри Клинтън.
Т.Е. Семейство Буш не може повече да кандидатства [ezik]

Дата:   16-08-05 15:21

теди... не се режи братле :)

далече си кое как става. мейл трафика се прихваща на доста по друго ниво. задръж тея несериозни приказки за другаде. и остави филмите.

бе да не ви пука. това не ви касае. много важно - щели да записват всичко. голям праз.

Дата:   16-08-05 15:26

Георги,
Нашият праз дори когато е малък, пак е по-голям от Никонският такъв[ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-08-05 15:33

ха ха ха

видя ли се в ролята на терминатора? :))

или да поствам тука снимката за сплашване на никонците :)))

Дата:   16-08-05 18:24

видях [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer]

Автор: Ted_74   
Дата:   16-08-05 22:08

Ами Георги само да ти кажа, че за майлите - трафика м/у Европа и Алатика се слуша - тъй като минава през сател.връзка.

първа  назад  1     всички  напред  последна