Автор: Naya
Дата: 03-08-05 17:24
http://www.sammyshots.com/
"вицешампион по най-щурия спорт - скай-сърфинг за 1998г. Скача от 4000м и има 50 секунди за сърфиране във въздуха. Пада до височина 1200м и отваря парашута. Вече има 7200 скока и не спира...Чак сега след 15 години, отново в София."
"Започнах от метач в Лос Анджелис и бях момче за всичко, обаче това ми беше 3 годишен колеж. Работех с най-добрите в Холивуд и ги наблюдавах, защото детската ми мечта беше да стана кинематограф.
Работех клипове с Тина Търнър, с Металика, с Оейзис, Нелли, реклами на Киа и Понтиак, на казината в Лас Вегас...Имам и филми като оператор с Джордж Клуни преди 3 години - в "Бандата на Оушън", със Силвестър Сталоун, с Джеки Чан..."
- И сега какво ще правиш у нас?
"Вече направих продуцентска къща за снимане на филми и рекламни клипове. Ще наема клип от оператори и осветители...
Другото е, че искам да открия частна парашутна школа! От 12 до 16 август край Казанлък ще правя парашутни скокове. Ще пее Васко Кръпката, а който иска, ще скочи с мен. Таксата е 150 евро. Иска ми се всеки българин да скочи поне веднъж с парашут!- Защо?
"За да открие защо пеят птиците!"
Из вестник Нощен Труд - 6-та стр.
|
|