Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Който иска да скочи с парашут!!!
Автор: Naya   
Дата:   03-08-05 17:24

http://www.sammyshots.com/
"вицешампион по най-щурия спорт - скай-сърфинг за 1998г. Скача от 4000м и има 50 секунди за сърфиране във въздуха. Пада до височина 1200м и отваря парашута. Вече има 7200 скока и не спира...Чак сега след 15 години, отново в София."

"Започнах от метач в Лос Анджелис и бях момче за всичко, обаче това ми беше 3 годишен колеж. Работех с най-добрите в Холивуд и ги наблюдавах, защото детската ми мечта беше да стана кинематограф.
Работех клипове с Тина Търнър, с Металика, с Оейзис, Нелли, реклами на Киа и Понтиак, на казината в Лас Вегас...Имам и филми като оператор с Джордж Клуни преди 3 години - в "Бандата на Оушън", със Силвестър Сталоун, с Джеки Чан..."
- И сега какво ще правиш у нас?
"Вече направих продуцентска къща за снимане на филми и рекламни клипове. Ще наема клип от оператори и осветители...
Другото е, че искам да открия частна парашутна школа! От 12 до 16 август край Казанлък ще правя парашутни скокове. Ще пее Васко Кръпката, а който иска, ще скочи с мен. Таксата е 150 евро. Иска ми се всеки българин да скочи поне веднъж с парашут!- Защо?
"За да открие защо пеят птиците!"

Из вестник Нощен Труд - 6-та стр.

Отговори на това съобщение
 Re: Който иска да скочи с парашут!!!
Автор: skitnik   
Дата:   03-08-05 19:27

Скачал съм единствено с парашути Уп-9 и Д-6 от самолети Ан-2 , Ан-26 , Ел-410 , и въртолет Ми-8... сега се замислям дали си струва за 150 евро да полетя отново... Naya, дай ако обичаш по- подробна информация: вид парашут, вид самолет, височина на скока...................?Казанлък все пак не ми е толкова далече :-)

Дата:   03-08-05 19:32

Обещавам малко по-късно тази вечер да дам повече инфо ;)
Аз лично съм пощуряла от идеята :))))))))))

Дата:   03-08-05 19:39

:-) ако евентуално тръгнеш за Казанлък, да не забравиш фотото...а що се отнася до идеята ,наистина си струва , много зависи от височината и дължината на полета :-)

Автор: pepi   
Дата:   03-08-05 19:50

Shte se vkluchim sas komentara:Tova ne e za tuk,forumut e fotografski(adminite go kazvat)

Дата:   03-08-05 19:57

Пуснах темата, защото човекът, който организира събитието е фотограф и кинематограф (някой може да е заинтересован от кариерата му и пътя по който е минал)на първо място, второ, защото може някой да изяви интерес към събитието и да иска да го отрази и трето,защото това, поне доколкото аз съм информирана се прави за пръв път в БГ!!!
п.с. Има къде ...къде по НЕ-фотографски теми в този форум, че да се правят такива неуместни забележки ;)...хайде по-малко злоба да вкарвате ;)[beer]

Автор: джъмбо   
Дата:   03-08-05 19:57

брау
и тва кво общо има?

Дата:   03-08-05 19:59

Bez zloba,izvinete,komentara e za adminite,shtoto na men mi trijat dosta po fotografski temi...

Дата:   03-08-05 19:59

Нищо..трай си[smilie19]

Дата:   03-08-05 20:01

Nema pa!

Дата:   03-08-05 20:02

Е само защото на теб ти трият - трябва и чуждите ли да трият!?
Май се връщаме в детската градина[smilie10]
Нека я изтрият ;) Аз нямам проблеми с това!!!
Просто сметнах, че на някой би било интересно да влезе в сайта на този човек и да види какво е постигнал за по-мако от 15 години, както и да сбъдне някоя детска мечта ( скок с парашут) например ;)
Хайде живи и здрави!
И отново казвам - по-малко злоба - не ви прави чест ;)

Дата:   03-08-05 20:15

джъмбо,
нищо общо няма...поне за теб ;)
трудно ще ти е да уловиш връзката ;)[smilie19]

Дата:   03-08-05 20:21

мисля че темата е доста интресна , в този сайт има много хора които практикуват различни ектремни спортове ,това от части е техния начин на живот , но това не означава че любовта им към фотографията е по-малка от на останалите... колко често имаме шанс да полетим и в същото време да снимаме ,без да се вижда прозореца, крилото или каквото и да било от самолета...колко често виждаме чисти кадри снимани перпендикулярно спрямо земята...? :-)

Дата:   03-08-05 20:31

Mi kazhi go tova na adminite!

Автор: tofo   
Дата:   04-08-05 13:20

В софия има едно дружество - СПД Парасоф Преди бяха на летище Божурище но сега в някакъв сайт четох че са на летище Лесново Цените бяха тънки сега не знам Скачаше се с принудително отваряне от 800м ГОООЛЕМ КЕФ!

Автор: nanapak   
Дата:   04-08-05 13:36

Не знам точни цифри, но ми се върти в главата нещо 60-80 на скок с Парасоф, ама лева или друго - не помня [smilie10]
Относно инициативата - не е първо. Преди бая години (може би началото на 80-те), по някакъв си повод в Божурище имаше инициатива (тогава всичко беше безплатно) - скок за журналисти (и фотографи). Жоро Папакочев би трябвало да помни, май че и той беше там (сп. Патриот, сп. Криле и др. подобни).
Иначе интересно[smilie21] , ама много калифорнийски тия цени...[smilie10]

Автор: bulgar4e   
Дата:   14-08-05 14:26

Naya искам и аз!

Автор: draev   
Дата:   15-08-05 08:06

Предочитам парапланер!Хем продължава многократно повече и имаш време да снимаш,хем никой няма да ти поиска такива пари.[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: Vinsent   
Дата:   15-08-05 10:15

Naya, благодаря![smilie24] [smilie24] [smilie24]
Браво на Сами Попов! Е, малко са му дебели цените, ама нали е пазарна икономика, който може и иска - плаща.

Автор: GuruMMX   
Дата:   15-08-05 10:19

Naya, mersi za linka!
Interesna avtobiografia ima momuka.

Radvam se na takiva hora!

Jelaja mu uspeh v nachinanieto!

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна