Автор: explorer
Дата: 15-07-05 12:59
Абе по принцип първото, което букъра трябва да попита, е за какво ще се използват снимките, и да определи цена според това. Но в България когато става за пари обичаме да се изхвърляме... 1000 евро на ден, ха-ха-ха... Знам една (бивша предполагам) манекенка от Визаж, която в момента работи в известен столичен стриптийз бар - за 20 лева на вечер, плюс колкото изкара от клиентите (ако изкара обаче). Ако трябва да използвам браншовия им жаргон, можеш да я получиш за "консумация" срещу 100 лева. Но ако и предложиш да я снимаш, тогава се започват едни разкази от сферата на научната фантастика, как от "Плейбой" и предложили да я снимат, но тя отказала, защото "малко били парите" (доколкото съм запознат те предлагат от 1000 лева нагоре, за "известни личности" качват до 8-9 бона).
Та мисълта ми беше, явно някои момичета предпочитат да се въртят на пилона за по 20 лева на вечер, отколкото да заработват по "1000 евро на ден" във Визаж. ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|