Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колко добър е китовия Канон ЕФ-С 18-55? Тест-сравнение
Автор: Airborne   
Дата:   15-07-05 23:17

След няколко часа упорита стрелба, и хтмл на ноутпад, успях да създам малък тест за тези, който се чудят колко е добър китовия 18-55 от канон и дали си струва да си го вземат. аз лично се въздържам (до колкото е възможно) от изказване на мнение и показвам резултати.

В теста е включен и ЕФ 50/1,8 (от първата серия), понеже стана дума и за него. можете да се убедите в мощта му ето тук:

http://photo.zvezdov.com/tests/efs55/

Надявам съм успял да помогна на някои в тежкия им избор [smilie7] . А на никонджийте: добре де, не е толкоз добър китовия 18-55. И кво от това?
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Колко добър е китовия Канон ЕФ-С 18-55? Тест-сравнение
Автор: boni   
Дата:   15-07-05 23:19

От личен опит бих искал да ви кажа,че сигма 18-50 е значително по-добър от китовия канон18-55,така че може да ползвате него:))

Автор: pinko   
Дата:   15-07-05 23:24

Сигмата хич не е лоша, да, по остра е с един-два стопа(ако мога така да се изразя), една-две бленди по-рано надобрява[smilie6] [smilie6] [smilie6]

Ето теста и на Боб Аткинс, и той казва, че е добре човек да има китовия обектив, все пак е подарък
[smilie18]
http://www.bobatkins.com/photography/reviews/18-55.html

Автор: Airborne   
Дата:   16-07-05 09:45

на Боб Аткинс не ми харесва методиката: все пак сравнява с обективи дето струват 5 пъти повече. Резултатите са му повече от очаквани
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна