Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой пазарувал ли е от B&H Photo Video?
Автор: IVU   
Дата:   02-05-04 18:36

Въпорсите са ми насочени конкретно към хора, които са поръчвали и са получавали продукти от B&H

Искам да поръчам тези две неща: Canon EF 28mm f/2.8 и Canon EF 70-200mm f/4.0L USM

Някой (който е поръчвал) може ли да ми обясни сигурна ли е доставката с airmail и къде се получава всичко? Какви такси искат? Голяма хамалогия ли е докато се освободи от митница?

Предварителни благодарности.

P.S. Ако пък някой си има представа какви са и цените в БГ - пак може да сподели. Но ме убедиха че всичко е дабъл.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой пазарувал ли е от B&H Photo Video?
Автор: ivo   
Дата:   02-05-04 18:44

Пазарувал съм много пъти и съм отговарял на подобни въпроси и по-рано във форума. Препоръчвам по-добре да направиш доставката с UPS - макар и по-скъпо е много по-сигурна, застраховано както трябва и идва за 3-4 дни до София. За обективи дължиш 6,7% мито. Върху сумата + доставката + митото се начисляват 20% ДДС. Хамалогията не е голяма, ако имаш фирма за "митническо представителство" - плащаш около 20-50 лв. и за 1-2 часа получаваш обработените документи. Поне в Пловдив е така. Имал съм случаи за освобождаване на стока да чакам само половин час.
Успех :)

Автор: IVU   
Дата:   02-05-04 19:19

Е да ама с arimail доставката е $53.00 а с UPS е $105 [smilie8]
...но като се замисля разликата е 100 лв. само.

И още нещо: плащам с личната си кредитна карта -> фактурата с ДДС могат ли да ми я издадат на името на фирмата?

Автор: Steki   
Дата:   10-05-04 05:14

Ти за какво ДДС говориш ато ДДС ще плащаш ти на държавата. Това да не ти е България - фактура с ДДС, като искаш фактура с ДДС си го купи от Кантек:))) Нали и те трябва да правят пари.

първа  назад  1     всички  напред  последна