Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony Cybershot DSC-S85
Автор: юнга   
Дата:   08-06-05 15:21

Предлагат ми Sony Cybershot DSC-S85 за 125 евро в перфектно състояние + 64мб Sony стик.
Някой има ли впечатление от това чудо, струва ли си и цената тази ли е?
Безпокои ме, че малко стар модел.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony Cybershot DSC-S85
Автор: slivenski   
Дата:   08-06-05 16:05

Стар модел, ама с оптика на Карл цайс и голяма матрица и пълни ръчни настройки... Ако наистина е в перфектно състояние - вземай го. Няма да съжаляваш. Пробвай да смъкнеш малко цената... Ей така, заради принципа...[smilie24]

Публикацията е редактирана (08-06-05 16:14)

Автор: boni   
Дата:   08-06-05 16:11

перфектна цена :))

Дата:   08-06-05 16:13

Благодаря!
Сега четох steves-digicams.com и май ще го взема.Добри работи пишат.
По-нататък ако е рекъл Господ ще прескочим категория -две нагоре.

Автор: digifly   
Дата:   08-06-05 19:24

Юнга,

Вземай апарата без да мислиш и да се пазариш за цена. Апарата е повече от добър и за да се убедиш в думите ми, влез в моя профил и разгледай снимките ми. 90% от тях са правени със същия апарат. Това е апарата, който използвам от две години и нямам нужда от друг. Никога не ме е оставял и покрива всякакви ситуации при снимане.

Автор: ecobo   
Дата:   08-06-05 19:26

Не се колебай. На тая цена и аз бих купил един за жена ми[smilie19]

Дата:   08-06-05 20:42

Благодаря на всички които се отзоваха!
Заръчах да ми го купят. По- късно ще се обадя пак в холандия за да разбера какво е станало.
digifly, разгледах снимките в профила ти, но сега си мисля как да се сдобия и с такова задапартно устроиство, та и моите снимки да са така прекрасни?
Благодаря!

Дата:   09-06-05 09:57

Пак на мушендия налетяхме.
Преди седмица бях предложил на холандеца 100евро за камерата, при искани 175 от него.
Една седмица в два сайта никой не му предложи нищо друго и вчера, получвам E- mail от него, че е съгласен да ми даде камерата, но за 125 евро.
Послушах Ви и не се пазарих.Пратих му съобщение, че съм съгласен с цената му и дадох телефона му на моите хора с указания какво да купуват и за колко.
Свързали се, говорили, казал холандеца че ще пристигне в 19,30 с камерата и пълно мълчание.
Изключил си дори и телефона.
Днес сутринта си отварям пощата и какво да прочета, един куп извинения, че видите ли бил успял да я продаде за 135 евро.
Явно е бил някой, който е чакал рибка. Рибката да му прати парите и той да изчезне.
Когато разбра, че трябва да дава и камерата на ръка, а не само да прибира парите, свири отбой, макар и с куп извинения.
Лош късмет колеги.

Публикацията е редактирана (09-06-05 09:59)

Автор: slivenski   
Дата:   09-06-05 10:01

Ами, чукай на дърво и бегай... [beer]
И в БГ може да се намери такава камера... Пусни обява в базар. [shtrak]

Дата:   09-06-05 10:18

Значи, аз съм си изпипал работата.
Всичко се взима на ръка и се носи веднага на проверка до близкото фото, заедно с продавача.
Рядко плащам за нещо повече от 100-120 евро.
Мога да купувам до 25ти, защото на 27ми хората ми летят за Варна.
На всеки продавач телефонът, старателно се записва в Холандия и тук и се предупреждава, че е отговорен за скрити дефекти.
Обявата, където е написал,че нещото му е перфектно се пази на хард диска.
За сега всичко върви нормално, но от време на време се появява някой ,който като разбере , че трябва да даде на ръка камерата и се скрива или почват извиненията.

Автор: bobik   
Дата:   09-06-05 14:32

Мога да ти предложа S-75 - същия като S-85, но 3.3 мегапиксела, иначе Карл Цайс, ръчни, и т.н на около 5000 кадара в перфектно състояние за 250 лв. с чанта оригинална. Можеш да го пробваш при мен преди да го купиш. тел. 0888 700727

Дата:   09-06-05 14:42

Евентуално началото на другия месец, защото паричките за техника са ми н Холандия и при положение, че не взема нещо от там.
С колко памет се дава и къде си, защото за пробвам във Варна?
Освен това, чакам и от щатите, но август, а доларът се вдига.

първа  назад  1     всички  напред  последна