Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хей, що не предупреждавате, че конкурсите свършват!
Автор: Стефан   
Дата:   20-05-05 12:37

Съвсем се отплеснах по дяволите! Не знам защо бях останал с впечатление че свършват някъде към юни... От няколко дни все се каня да проверя кога беше крайния срок за качване и все забравям и преди малко като проверих все пак - бам 20.05., т.е. ДНЕС![smilie10]
А имам няколко неща които все отлагах да кача. Както и да е сам съм си виновен, пак добре че видях, мога да ги кача днес. Но въпросът ми е, ако днес ги кача в профила си, ще мога ли да ги пусна в "Избрано" като ми дойде квота, т.е. след няколко дни?[smilie11] При предишните конкурси със сигурност можеше, смятам че и сега трябва да може, снимките така или иначе днес ще са качени, а има още месец за гласуване. [smilie8]
Не че съм се засилил да печеля конкурсите с тях, ни най-малко, но ще си умра от яд ако заради такова тъпо недоглеждане от моя страна не успея да пусна снимки готови от сума ти време.

Публикацията е редактирана (20-05-05 12:38)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна