Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Я се вижте отново ...
Автор: Rebellious   
Дата:   05-05-05 12:39

Абе имах лошия късмет да се разболея тия дни и да си остана в къщи,и поради липса на нещо друго ,вися пред компа и разглеждам ли разглеждам какво става във ФФ. Така че доста впечатления събрах. И за съжаление нещата са по-зле от всякога ,откак го знам аз този форум.
1. Шуробаджанащината се е развихрила до ниво "нормална политика" във ФФ ,хората са се разделили на касти и то по-грозно и от древна Индия. Кастата на тия дето каквото пипнат и трябва да е все шедьовър и това веднага се аплодира ,независимо от реалните му качества и кастата на маймуните ,дето "не стават" просто защото не подвиват опашки ,не участвуват в хвалебствения хор или просто не са от приятелския кръжец. Вторите служат за масовост и за придаване на по голяма тежест на ореола на "Светите богопомазани".
И да не съм голословен ,вижте сами за какви кадри гласува нарочения Худ.совет или както тук му викате рейтинг В. Гласуват за именца на приятелчета или познати по един или друг начин,гласува се ,ще си позволя да цитирам един авторитет тук -"за учебни кадри без особена художествена стойност ". Номера е значи подкрепа и подпиране да има ,а къде отива нивото на самия сайт като критерии ,май не Ви пука,а?
Че то нивото не е пряко комерсиално свързано в първия момент ,така си е ,но ще дойде време да се позамислите над това ,нарциси такива.

2. И да се усетите защо вече почти няма стойностни теми във самия ви форум... Да ,почти няма ,твърдя това ! Вече никой не говори за фотография ,въртят се всякакви вживявания на тема колко важен съм аз и как бих ви обогатил като ви занимая със скъпоценните си сърбежи . Например как "техниката не правела фотографа, хмммм " -колко е важно за се почешеш по тумбака за да посочиш какво имах подпряно на него, "мъже в черно и колко е полезно да имаш черен апарат"- подобен анонс но в друга гама ," минути за траур" - иронично -сериозна сага на тема "защо не мога да имам последния писък на пазара" ," Има ли смисъл "- Хамлетовска поза пред аудиторията ,само сълзи и черепа липсват , фалоса дали бил изкуство -без коментар това и т.н... И това са просто най-пресните примери от вчера и днес ,хронологически ,а не избирателно по автори. И тия автори са същите от тоя отбор юнаци-спецовете ("Художествения съвет") ,дето трябва да определят нивото и модата у другите с гласуването си за т.н. рейтинг В !?!?!

Опитайте се да се видите отстрани ,важно е! Не го правя да се заяждам ,въпреки ,че истината винаги е неприятна,когато е изречена без да се спестява нищо !

Re: Я се вижте отново ...
Автор: Brummaker   
Дата:   05-05-05 12:43

https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif

специално за втората част на поста ти - относно темите ...

Автор: n1x0n   
Дата:   05-05-05 12:51

Ми то това му е забавното на този форум - липсата на стойностни теми, изобилие от фАлософи и постоянната препирня на тема техника.

Аре няма нужда да го разваляме с дискусии на тема "фотография"!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: krassimire   
Дата:   05-05-05 13:04

Rebellious, просто обичайната детска градина, търсят да им е забавно . . . .
Дата:   05-05-05 13:06

евалата ти праим батееее...https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif

Автор: gorbi   
Дата:   05-05-05 13:07

Rebellious: мда докторе.... точна диагноза....
[smilie3]
n1x0n: Аре няма нужда да го разваляме с дискусии на тема "фотография"!

https://photo-forum.net/joro/emoticons/intheclub.gif
Автор: Frida   
Дата:   05-05-05 13:17

Ребел, ми ти къде си в тази картина. Неоценен талант?
Автор: Amigo   
Дата:   05-05-05 13:21

веселбата май продължава яко[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0029.gif
https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0029.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1281.gif[smilie18] [smilie18][smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-05-05 13:25

Бруме,съвсем сериозно написах всичко по-горе,не съм против закачките ,но има ситуации дето е хубаво шеговития тон да се остави за накрая,когато се е стигнало до нещо градивно .
Бих могъл да ти отвърна -"Евалларката ти бичим Бруме,железарийка си ..." и да се изплезя в ответ на твоето плезене ,ама от това не мислиш ли,че всичко олеква и остава старото статукво-да се правиме ,че не забелязваме и кервана да си върви ,а другото майната му ?
Автор: deepins   
Дата:   05-05-05 13:27

АААХХХХХААААА Rebellious Много яко им натри Нослетата ,АМА че се и обиждат[smilie24]
Дата:   05-05-05 13:27

Rebellious,

сега сериозно: ами мисля че олеква и според мен тази тема си е направо за спамване ..

затова и се плезя и т.н. [smilie3]

колкото до сериозните неща: аман/амин от тях...мисля че доста има навсякъде от това..

от друга страна под формата на майтап се казват много истини и просто трябва човек да може да чете м/у редовете [beer]

Дата:   05-05-05 13:31

Фриде,напротив ,в тази картинка аз съм доста оценен талант и не се оплаквам ,напротив.[smilie25] При липсата ми на познанства и умишленото ми стоене настрана от групарските ви кръгчета ,оценките ми са направо трепач.

Или май вече е трудно да се приеме вероятността,че някой може да пише нещо тук,в този форум ,заради самия смисъл и заради това,че наистина го мисли,а не все да се преследват по-други цели ? Май второто вече е неписано правило тук и се приема по подразбиране,а ?

Автор: Frida   
Дата:   05-05-05 13:37

Групарските ви кръгчета?!? ми ходи на сбирки бе къв ти е проблема .. аз лично миналия четвъртък бях за пръв път и ми беше интересно

Пък и пак не разбирам какъв ти е проблема. Видял си кадър, който не принадлежи на шуреите и баджанаците и който поради тази причина е недооценен? Много те моля да ми го покажеш. Ще гласувам за него със всичките си шуреи.
Аз обаче друго си мисля. Защо някой реват, а други не. Един от моите лични любими автори е laila. Тя пуска толкова много снимки, че е трудно да се видят всички и оценките които събира на някои кадри са високи, но на други не. Жената снима, предполагам с голямо удоволствие и не е тръгнала да реве, че не оценена или че група пиячи се събират в четвъртък.

Публикацията е редактирана (05-05-05 13:45)
Дата:   05-05-05 13:42

Не бе,нямам нищо против сбирките . Имах предвид точно да имаш дупето да казваш,каквото мислиш ,при пълното съзнание ,че това определено не е най-добрия вариант да се поставиш благоприятно .

Автор: acidness   
Дата:   05-05-05 13:44

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
автора - много си прав братле, много точно се изрази като каза - шуробаджанащина
Дата:   05-05-05 13:44

[smilie7]
Автор: admin   
Дата:   05-05-05 13:45

Rebellious, няма да толерирам теми, които обиждат незаслужено останалите участници в този форум. Моето мнение е, че няма друг форум, в който да се обсъждат толкова много фотографски теми - и от техническата и от естетската им страна.
Но след като не ти харесва сайта и нравите в него, има една дузина подобни сайтове, пожелавам ти да си намериш мястото, което ти харесва някъде в тях.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена