Автор: volokin
Дата: 27-04-05 00:32
Божидаре, нямаш проблем, щом думата Булгар ти е трън в очите, ще я махна, всъщност аз май съм пояснил долу
Дали е безсмислица това което съм казал
Ами сигурно едно квантово уравнение също би ти изглеждало безсмислено, въпрос на приемопредавателна способност На мен пък ми е безсмислено тук да се правим на патриоти и то във Фотофорум, не мислиш ли, някак си не на място е
кое ме кара да реагирам така, и аз във фотофорума? Ми това, че Кристо е част от нашата култура (не българската, не ме разбирай погрешно) от световната култура. и не е влязал там с връзки или ходатайстване, нито с употребата на сила или пари. Това, че на мен не ми допада не ми дава правото да го плюя, дори като лаик си трая за мнението. Като човек обаче, ми е много неприятно, че точно мои сънародници се пънат да го о....т отвсякъде. Е как да иска този човек да се нарече Българин, когато един хванал дигиталка и решил, че може да дава оценки кое добро и кое пошло?!?!
Та ако си разумен човек, може би ще спреш да плюеш по който и да е, пък бил той и ''вероотстъпник''.
И последно, това кой какъв е, се определя сам, никой тук от форума, няма право да определя Кристо като Българин и да му се сърди, що той се ''дърпал''.
Това виж, аз не го разбирам, ама наистина ...
|
|