Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Кристо открива музей в София >>> 1-ви април мина...
Автор: rorus   
Дата:   26-04-05 10:06

> МУЗЕЙ ЗА СЪВРЕМЕННО ИЗКУСТВО, СОФИЯ
> бившата гара Подуяне,
> Откриване 26 април 2005, вторник, 19.00 часа

Каква е тази новина бре?
1-ви април мина отдавна...
Гара Подуяне и днес сутринта си е една обикновена гара и няма никакво намерение да става нещо по-модерно!!!
 Re: Кристо открива музей в София >>> 1-ви април мина...
Автор: luboar   
Дата:   26-04-05 10:09

ми то тва е модернизма
Автор: plamennk   
Дата:   26-04-05 10:12

за накаква стара гара говореха, там има ли такава
Автор: Junior   
Дата:   26-04-05 10:20

Споко, сигурна е работата...
В цяла София саразлепени плакати, а новината съм я взел от ЛитерНет, където има и снимка:
http://ebulletin.liternet.bg/index.php?page=news_show&nid=760&sid=2
Автор: luboar   
Дата:   26-04-05 10:28

а да видим кога ще се сетят за Фотография, и с коя бивша номенклатура ще я представят
Дата:   26-04-05 10:39

ше видим, Любо, ше видим, и ас съм любупитен
Дата:   26-04-05 10:54

Тука аз подозирам някакъв "културен" заговор:)
Новината я има и на култ.бг.
Автор: PLAGIATO   
Дата:   26-04-05 11:06

луди ли сте бе Кристо на последното интервю каза, че няма почитатели в България защото досега не сме му купили нито една работа. Човека прави безнес, не подарява нищо!!!

дори и да има такъв музей в София за мен ще е обидно да има нещо общо с Кристо този не е българин или поне не така, както ние разбираме "българин"
Автор: nrk   
Дата:   26-04-05 11:10

Кои сте вие, плагиато и как разбирате "българин"? Ей ся ша даойде и Божидар да каже как Кристо идва да краде от труда на учители, миньори, лекари и тн...

Публикацията е редактирана (26-04-05 11:11)
Дата:   26-04-05 11:24

Няма такова нещо като национална принадлежност (т.е. Българин, Виетнамец, Катарец, Боливиец и пр.). ИМА САМО ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ - име, презиме, фамилия, семейтво, приятели, интереси, познания, талант... ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ ДАВАМЕ ДАНАЦИТЕ НАПРАЗНО...
Дата:   26-04-05 11:41

мисълта ми беше, че Кристо само се е родил тук. Сега дори не се нарича Христо по дяволите и всячески показва че го боли ... за това какво става с Арта тук. А с Арт`а тук не става нищо!!!
Автор: Божидар   
Дата:   26-04-05 13:07

Я не са ибавайти с бай ви Кристо!
Ша ва изплющи да плащате "творбите" му, че стой та гледай!:)))))
Автор: Frida   
Дата:   26-04-05 14:36

Абе какво се нахвърлихте върху човека. Половината от вас не живеят вече в бг, ама сте големи патриоти. Това дали ще си го премести в другия крачол за бг арта или няма да си премести не е мярка за неговия талант като творец.
Автор: volokin   
Дата:   26-04-05 18:24

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] много добре казано, оттам където даваме данъците май идва повече зло отколкото добро, иначе не съм анархист, поне такъв каквито се опитват да ги представят [smilie3] [smilie3]
Дата:   26-04-05 18:30

Плагиато, според мен не е ли работа на Кристо като какъв се определя и как да се казва????????

Много са ми смешни някой хора, от една страна им се иска Кристо да бъде ''нашенец'' от там -------> ''наша гордост'' Булгара да се тупне по гърдите и да каже '' Еййййййй, я кви сме велики, Бре!!!!!'' От друга страна обаче същият този горд Булгар му е потъпкано самолюбието когато някой не се смята за такъв, още по боли ако този някой е много известен. Тогава Булгара се мъчи по всякакъв начин да намали величието му, поне за себе си, да не го боли толкова.

П.п. използуваната дума Булгар няма нищо общо с Българин, просто знаете кой се нарича така [smilie3]
Дата:   26-04-05 19:33

виж ся Мога да нарека Христо велик и тн, ако направи фондация за бг таланти например, вместо да прави безумни инсталации за по 27 милиона в Централ парк и да говори с вг журналист на английски за да обясни кво иска да каже

и много ме ядосва че тук се опитваме да го направим велик творец дето прославя страната!
Автор: n1x0n   
Дата:   26-04-05 19:35

Аха, ако дава пари на нас е велик, ако дава на други е цървул. Разбрах! Умно...
Автор: gosho_san   
Дата:   26-04-05 19:52

като творец който иска да уважава "кристо" да го уважава, но човек който не иска да има нищо общо с бг срам го е че е българин и не желае да говори с българи не е достоен за уважение
Дата:   26-04-05 23:41

Кристоо ха ха ха[smilie19] [smilie19] [smilie19]
як блъф
https://photo-forum.net/static/forum/2010-12/apny8597.JPG
http://www.yavor.biz/gallery/gallery2/1.jpg
Автор: -W2-   
Дата:   26-04-05 23:44

и от мен Честит ВИ Кристо!!!!
Дата:   26-04-05 23:49

volokin, n1x0n[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
PLAGIATO [smilie23]
Хайде стига с тоя фалшиф патриотизъм -
Трябва да се гордеем с нещо конкретно а не просто че сме БЪЛГАРИ - голяма радост за подписването на договора за приемане в Европата - обаче сме на последно място по всичко - ти PLAGIATO горд ли си?

Между другото темата беше за ПАРТЕНКАТА за откриване на модерен музей - Junior кво става?
Дата:   26-04-05 23:53

музея е открит ама без Кристо
Дата:   27-04-05 00:06

Волокин осъзнаваш ли, че ако на мястото на думата "Булгар" сложиш думи като французин, американец, германец и т.н. ще си също толкова прав, колкото и сега?!
Най общо казано си написал една пълна, завършена безмислица...
Кои снима откриването на музей за съвременно изкуство на гара Подуяне от Кристо?!:)))
Дата:   27-04-05 00:32

Божидаре, нямаш проблем, щом думата Булгар ти е трън в очите, ще я махна, всъщност аз май съм пояснил долу [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дали е безсмислица това което съм казал [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ами сигурно едно квантово уравнение също би ти изглеждало безсмислено, въпрос на приемопредавателна способност [smilie3] [smilie3] На мен пък ми е безсмислено тук да се правим на патриоти и то във Фотофорум, не мислиш ли, някак си не на място е [smilie3]
кое ме кара да реагирам така, и аз във фотофорума? Ми това, че Кристо е част от нашата култура (не българската, не ме разбирай погрешно) от световната култура. и не е влязал там с връзки или ходатайстване, нито с употребата на сила или пари. Това, че на мен не ми допада не ми дава правото да го плюя, дори като лаик си трая за мнението. Като човек обаче, ми е много неприятно, че точно мои сънародници се пънат да го о....т отвсякъде. Е как да иска този човек да се нарече Българин, когато един хванал дигиталка и решил, че може да дава оценки кое добро и кое пошло?!?!
Та ако си разумен човек, може би ще спреш да плюеш по който и да е, пък бил той и ''вероотстъпник''.
И последно, това кой какъв е, се определя сам, никой тук от форума, няма право да определя Кристо като Българин и да му се сърди, що той се ''дърпал''.
Това виж, аз не го разбирам, ама наистина ...[smilie2]
Дата:   27-04-05 00:57

Споко бе Волокин, не се напъвай толкова!
Плювни два-три пъти да се отпуснеш.:)))
Няма нужда като напишеш една безмислица, да се фукаш колко много разбираш от квантови уравнения...тя(безмислицата) няма да стане по малка.:)))
Вервай ми!:)))))

Аз мисля, че не само тук е безмислено някой да се прави на патриот...
А мен знаеш ли кое ме кара да реагирам така?
Хора като Кристо обират слава, пари... по съмнителен начин... мнооого съмнителен, докато в същото време някои европеец си пълни задния двор с най-доброто от българските творци закупено за жълти стотинки...

Преди време ми щукна идеята, че българите, които работят в чужбина е добре да отделят да кажем 5% от доходите си за държавата, в която са се родили, са получили безплатно образование, обучение и т.н.
Щото докато са лапали наготово, някои се е потил, те да получат всичко това...и после какво става друга държава обира плодовете на положения труд...
Защо?!
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена