Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 GEY/GAY
Автор: murnau   
Дата:   15-04-05 00:49

ZA pederasite vuv foruma : vreme e da se prebroim.

AJDE NASHTE!![smilie24]

"Аз като гей обичам да снимам други мъже. Да снимам голи жени не ми е интересно. В мъжката фигура има много повече чар,загадъчност и красота отколкото в женската. Вие какво мислите?"

Публикацията е редактирана (15-04-05 00:57)
 Re: GEY
Автор: stoevmobile   
Дата:   15-04-05 00:51

Честит Рожден Ден, murnau [smilie24] [smilie24] [smilie24]
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]
[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Darksorrow   
Дата:   15-04-05 00:51

Пише се "gay", само да вметна. Значи "весел" [smilie6] [smilie6] [smilie6]
Дата:   15-04-05 00:52

abe az na majmunica be
ama karaj
Автор: bs6247   
Дата:   15-04-05 00:53

май ше я затворят тая тема ....не ги обичат тук тиа работи....
 Re: GEY/GAY
Автор: zoomaniak   
Дата:   15-04-05 00:55

[smilie19] [smilie19] [smilie19]
Автор: boni   
Дата:   15-04-05 00:58

оооо,тя темата станала фотографска след редакцията[smilie18]
Дата:   15-04-05 01:00

6 choveka sme veche, MNOGO SME, SILNI SME!!!

(ISKAM RATING C!)

kajete neshto i za choveshkot....op MUJKOTO tialo [smilie5]
Дата:   15-04-05 01:01

Кефи ме - животинско има в него [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Автор: boni   
Дата:   15-04-05 01:03

zoomaniaka e ot друг отбор :)ZOO
Автор: Amigo   
Дата:   15-04-05 01:03

Не виждам с какво тази тема ще обогати форума[smilie18] [smilie18] [smilie18] освен да разберем за сексуалната ориентация на някои тук, което мен лично не ме вълнува особено https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Автор: bs6247   
Дата:   15-04-05 01:04

" Мъжкото е за любов , женското е за удоволствие"

.... древните гърци са го казали...
Автор: diana_g   

Ami az sam gay-ka...priznavam si bez boi...ama ne kazvam na nikoi za6toto e po6lo i ne iskam horata da me podigravat...[smilie11]

9!!!!!!![smilie24]

Публикацията е редактирана (15-04-05 01:04)
Дата:   15-04-05 01:06

Мъже снимат жени
Жени снимат мъже
Мъже снимат мъже
Жени снимат жени

Голи -|

Кой кого повече снима -| и трябва ли по снимането да гадаем за сексуалната ориентация -| ахахаха

Родната ни фотография страда от липса на мъжки тела -|||||||||| ахахахахаха
Автор: algaivel   
Дата:   15-04-05 01:06

murnau, не те обичам вече[smilie2]
Беше обещал да си мълчииш[ezik] [ezik] [ezik]
Автор: almEra   
Дата:   15-04-05 01:07

и аз. артистичното ми име /от една друга тема/ е "горещи устни"... отивам да си го регистрирам като ник...[smilie5]
Честит рожден ден на всички! [ezik]

Автор: volokin   
Дата:   15-04-05 01:10

Я да погледна....а да станало е време за лягане, на някой думата секс им кънти в главата, а главата им е като камбана.....Гайки, ключове, които ги завъртат та им се вие свят и не знаят после на коя посока им е била резбата, изобщо .....Я вземете и си разкажете за сексуланите блудства, аз ще записвам, може да излезе хубав разказ....
Приятно ми е, казвам се Воайор [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: japanese   
Дата:   15-04-05 05:21

muranu mahni kavichkite ....[smilie5]
Автор: borissov   
Дата:   15-04-05 09:42

Ако зависеше от мен щях да пратя всичките педерасти да копат на полето годинка-две. Да видим тогава дали ще имат такива мераци...Всъщност, ако трябва да бъда напълно и тотално искрен, бих се радвал да ги видя всичките в Аушвиц. Само че днес, за съжаление, такива неща не могат да се казват на публично място, днес на мода е да си лицемер и "politically correct", да се правиш, че нямаш нищо против манафите, маймуните (всъщност негрите са ми симпатични, стига да си стоят дома), циганите и евреите, въпреки че огромното мнозинство не може да ги понася. Можем да благодарим на братята англосаксонци и най-паче хамериканци за този псевдо-хуманистичен лицемерен начин на мислене. Нищо, лижете им още гъза. На тях им е добре, бият си негрите, избиват арабите, въртят минети на евреите...А ние трябва да зачитаме педалите и прочее сволочи.
Автор: Brummaker   
Дата:   15-04-05 10:05

я, я -я-я-я-я-я....

/с малката забележка, че и на "братята" американци им се пече лайното, щото това с биенето на негрите вече поотминава....уви [smilie5] /

Автор: maraia   
Дата:   15-04-05 10:12

Борисов, преди много време Айнщаин сигурно си е мислел за тебе като е казал "Човешката глупост и вселената са безкрайни .... за вселената не съм сигурен." и "по-лесно е разбиването на атома, отколкото на човешките предразсъдъци"[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: borissov   
Дата:   15-04-05 10:17

Brummaker: да бе, заеби ти, бият си ги като стой, та гледай! :-)

maraia: Хм, за моята не знам, ама за твоята говори достатъчно добре незачитането на мнението на другите. Аз казах ли "вие сте глупаци, щом търпите педалите?". Не, аз казах "Ако зависеше от мен...И т.н.". Тоест, изразявам лично мнение, с което не задължавам никого да се съгласява. Въпреки че бих се радвал, ако на повече хора им се отворят очите.
Дата:   15-04-05 10:27

Брутален тип си ти Борисоффффффф [smilie5] [smilie5] у зоопарка щъ тъ затворъ [smilie5] [smilie5]
 GEY/GAY
Автор: vai   
Дата:   15-04-05 10:28

slushaite ,az kato snimam deca da ne bi da sam "PEDOFIL" A [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]
AIDE DA NE OBSYJDAME TEMATA ZA SEKSUALNITE NAKLONNOSTI [ezik] [ezik] [ezik]
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена