Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 към щаб-квартирата на сайта - две идеи...
Автор: IKB   
Дата:   02-04-04 01:10

От скоро съм в сайта ~ около 3-4 седмици , но ми направи кофти впечатление , че под кадрите се появяват фантомни имена без профил,/ като " питанчо " , " не се сърди човече " ," бероновци " и др. / които придават нюанси на прогресивно изпростяване и този сайт имайки кристалната идея да бъде един " хайд-парк-лондон " се превръща в авганистански битак - кандахар . Та молбата ми е към ад-мина , както има власт свише да заличава фалшиви профили ,нека да заличава и анонимните писания ...
Втората идея е за следващия "фотоконкурс - панасоник ":
Нека първите 50 - 60 фотоснимки получили най-много точки да се окачат на стената на изложбената зала и тогава жури / 10-15 фотографи / от спечелилите първите три места , от последните фото-конкурси на сайта , да определят призьора ! Така ще отпадне нуждата да се генерират фалшиви профили и адреси .
Бон шанс на всички ! ИКБ

Отговори на това съобщение
 Re: към щаб-квартирата на сайта - две идеи...
Автор: junior   
Дата:   02-04-04 01:19

ИКБ - личи си че си отскоро - и двете идеи са обсъждани (всяка за по 5 кофи пиксели)...
контрааргументите им са:
1. в общия случай - свобода на словото... в частност възможност за тези клубари клубари, които не могат да се логват (напр. от работа) да могат да израяват мнение... освен това е доста трудоемко админа да следи всеки коментар...

2. по-добре не започвай с това предложение, че ще стане не Кандахар, а Кербала.... но все пак - ако има жури - има недоволни (субективни "недооценки" и пр.)... за ТОЗИ конкурс се реши да няма жури - каквото НИЕ си изберем това. освен това вече е късно да се променя регламента...(тогава вече ще настане ад)...
айде....[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна