Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung v50
Автор: pretorian   
Дата:   09-01-05 22:42

kupih si toq samsung V50 mnogo sum dovolen kato cqlo samo deto edno ne6to me trevoji v ka4estvototo na snimkata 72dpi mi se struva super malko i moje bi zaradi tova snimkite ne mi haresvat ima li na4in da se pravqt snimki s pove4e to4ki i kak daje na tiff sus super fine pak 72dpi eto edno link4e tuka ima edni snimki nakraq te sa na super fine 2592pixels otdal4e snimkata e dobra no kato se zagleda 4ovek ... gadni kvadrati ... ;)

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/digimax_v50.html

iskam nqkakvo expertno mnenie moga li da o4akvam ne6to pove4e ot toq fotoaparat ili da se primirq :) xix aaa i za smenqne na software-a ako nqkoi moje da dade info 4e gledam s po star sum i trea da go updatena :) 10x predvaritelno

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung v50
Автор: Георги   
Дата:   09-01-05 22:44

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: boni   
Дата:   10-01-05 11:01

Malko se obazovei kakvo e tova dpi i koga se izpolzva,che postinga e dosta smeshen taka

Автор: ejko   
Дата:   10-01-05 11:10

ama za6to sa vi samsungi!!! Na Canon sapunerkite sa si dobri, a ne sa i skapi...
kakto i da e de ti si znae6:)

Автор: ROS   
Дата:   10-01-05 11:15

Mnogo zavisi prez kakav software 4erpi6 info za xarakteristikite na izobrajenieto i s kakva operacionna sistema si. Ako si Windows XP i properties-sa ti pokazva 72 dpi togava to e moje bi tova e realno. Vse pak ne pretendiram 4e sam mnogo kompetenten v tazi oblast.

Автор: kirilius   
Дата:   10-01-05 11:28

pretorian, не се притеснявай за dpi!
Гледай си резолюцията на картинката в точки по хоризонтала и вертикала. dpi ще ти трябват, когато (ако) тръгнеш да печаташ на хартия.
То е едно и също - просто 2 системи за измерване на резолюцията.

Сигурно 72dpi ти показва софтуера, който използваш за гледане/обработка на картинки. Това няма НИКАКВО значение. Имаш си чудесна резолюция [smilie7]

ejko, твоят постинг няма никаква връзка с въпроса на човека. Той не знае какво е резолюция и затова е объркан. За сметка на това аз мога да ти отговоря за какво са им на хората Самсунги: защото в България цените на Самсунгите са несравнимо по-добри от тези на Канон, а в същото време са си доста добри апаратчета.
[shtrak]

Автор: boni   
Дата:   10-01-05 11:29

DPI - dots per inch - tova e parametur koito se izpolzva pri pechat i mojete da si go promeniate vav photoshop.Niama otnoshenie za kachestvoto na kartinata na aparata - vajna e rezoluciata.Digimax V50 e 5mp i izobrajenieto mu se sustoi ot 2500x2000 tochki,koeto znachi che ako iskate da pechatate s plutnost 250dpi mojete da otpechatate snimka s razmer na dulgata strana 10 incha ili 25sm.

Автор: pretorian   
Дата:   31-01-05 01:19

mersi mnogo za infoto imam da u4a mnogo otnosno fotografiqta no sum vse o6te na4inae6 a puk izbrah samsunga 6toto ima super mnogo extri i gluposti pove4e ot canon i sony ne mi se zanimava profesionalno prosto iskam gotini snimki ;)))

първа  назад  1     всички  напред  последна