Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 serviz za cifrovi fotoaparati?
Автор: spooky2r   
Дата:   24-01-05 20:58

Predi mesec i polovina cifrovia fotoaparat, koito si go kupih ot Germania se razvali, po4na da snima razmazano.Dadoh go za popravka v 1 izmislen serviz i estestveno ne uspiaha da go opraviat,no se sumnivam i 4e sa se opitali.Iskam da go dam niakude drugade za popravka i nasitina da go popraviat, a ne da me razigravat.Znae li niakoi serviz, koito popraviat cifrovi fotoaparati?Molia vi mi pomognete, za6toto fotoaparata mi triabva :(

Отговори на това съобщение
 Re: serviz za cifrovi fotoaparati?
Автор: jumbo   
Дата:   24-01-05 21:02

марка?
и кой е измисления сервиз?

Автор: garry   
Дата:   24-01-05 23:36

Za spooky2r ne znam kude e hodil, ama az otgovorno moga da zaiavia che serviza na HP (cifrovi aparati) namirasht se v Biznes Parka (Mladost) e izmislen i nishto ne remontirat tam. Imah si sreshti s tiah i ne stavat. Stemo mi opraviha problema.

Ako niakoi ima pitania da pita

Дата:   25-01-05 10:22

Serviza e Bushona,NE HODETE TAM!MMai ne me razigravat samo men. Ina4e markata na fotoaparata e nemska - Jenoptik. A "Stemo" kude i kakvo e?Tam 6te mogat li da mi opraviat aparata?

Автор: asahi   
Дата:   25-01-05 11:01

Ето твоя човек.

Автор: mannesmann   
Дата:   25-01-05 11:07

Съжалявам да ти го кажа приятел, но си сгрешил още като си избрал марката JENOPTIK!
В Германия не ти ли каза някой в Медиамаркт или откъдето там си го взел, че за тея пари ще трябва да преглътнеш доста недостатъци. Аз така купих един ефтинджос PRAKTIKA, който обаче още на първия ден го видях що за стока е и веднага го замених (поне в Германия няма проблеми с това).

Моя съвет: понеже апарата със сигурност ти е в Гаранция, макар и от Германия - върни го по някой приятел и си вземи парите (не искай ремонт-кажи им че си страшно разочарован и т.н.[smilie3] ) и си вземи нещо по-марково с гаранция от България.

Поздрави [beer]

Автор: ZENTEX   
Дата:   25-01-05 11:22

CANON,NIKON,OLYMPUS,FUJI,MINOLTA v posledno vreme i SONY,Panasonic,vsichko ostanalo=pari na viatara(govoria za cifrovi sapunerki)[smilie7]Za boga bratia,ne kupuvaite[smilie18]

Публикацията е редактирана (25-01-05 11:23)

Дата:   25-01-05 11:43

Ami za 2-ri put se precakvam kato si vzimam po-evtino i to estestveno mi izliza po-skupo.Za fotoaparata ne be6e lo6, no gadnoto e, 4e se razvali. Ina4e v Saturn vuv Frankfurt mi kazaha, 4e e dosta dobur, no moje i da sa go kazali, za6toto biahme 4ujdenci, no tova liato mislia da hodia v DE i 6te se probvam da napravia ne6to po vuprosa, ako do togava ne sa mi go opravili, a dali 6te mi napraviat problem, ako aparata e bez kutia?
A vse pak niama li niakude kudeto eventualno da mi go opraviat?Spored men optikata se e razstroila.

Автор: PoSteR   
Дата:   25-01-05 11:45

Отиди на ПАНАСОНИК В СЕРВИЗА - който се намира на бул.Никола Въпцаров / ОТ СЕМИНАРЯТА СВЕТОФАРА ,ПОСОКА СИМЕОНОВО - ЗАВИВАШ В ДЯСНО -ПОСОКА СОФИЯ ЛЕНД СЛЕД СТОТИНА МЕТРА ОТ СВЕТОФАРА ЩЕ ГО ВИДИШ - ПИШЕ СИ ПАНАСОНИК ДО НЕГО ИМА АВТОАЛАРМИ /- там поправят и други марки апарати ,но едва ли ще ти признаят немската гаранция - дават гаранция три месеца за извършения от тях ремонт ........ [beer] [smilie24] [smilie24] ...

Публикацията е редактирана (25-01-05 11:45)

Дата:   25-01-05 11:50

Mersi mnogo, ototdavna sum se primirila, 4e niama da mi se priznae nemskata garancia v BG, prosto iskam da mi go opraviat

Автор: asahi   
Дата:   25-01-05 12:25

Често сумата по сервиза на евтините апарати е съизмерим с цената им.

Автор: yakumo   
Дата:   25-01-05 12:41

Ако апаратът ти е ремонтиран в сервиз, който няма връзка с магазина,от който си го купила или с производителя и поискаш след това да го върнеш или замениш,няма да се получи-гаранцията вече ще е невалидна.При полжение,че се усетят,де...
За кутията ще мърморят,но ще клекнат накрая-това не е голям проблем.
Успех...

Автор: ZENTEX   
Дата:   25-01-05 13:01

Po dobre go zareji.Goliama chast ot evtinite sapunerki tehnologichno sa izpalneni mnogo zle,i ne si zaslujava dori da se razglobiavat ,kamo li da se remontirat(zapochvat da se razpadat).Po dobre si nameri neshto istinsko second hend.[smilie24]

Дата:   25-01-05 18:28

Srga si go vzeh ot serviza i kazaha, 4e bil otvutre Sony. Taka 4e moje i da go opraviat v serviz na Sony, ako ima takuv.A ima li?

първа  назад  1     всички  напред  последна