Автор: Mobby_Dick
Дата: 24-01-05 20:09
Ето го и.Кънчо Сега е "в другата си същност". Набутал е една стара тема на Гената на един друг сайт и плюе наред по ФФ, като чат пат редактира.
Мобилни задници го преследвали, статията му били иззели и т.н...хъм, и кон с капаци съм бил /ама не дотолко, че да не видя псувните под макроснимките си...преди да го запитам тои какво е писал и какво разбира де;)...та тогава вместо да ми отговори любезно се поупусна яко. / Днес гледам, упускането му е било доста по-яко...и само коствено ме споменава...макар и с най-вулгарните цинизми дето може да роди повъзбудения му мозък:))
Еми така е, дошло му е следващото превъплъщение. Ще поседи там, ще поскучае пък току виж ще доиде пак тук с някои съвсем нов ник и нова визия:)
Сега обижда наред всичко с марка ФФ, и пуска езици на другия сайт. Много нещо ме визира и мен :) за разлика откакто беше тук.
Ще го потърпят и там пък...впрочем не ме инфо изобщо. Не искам да влизам да му отговарям в spota защото не му е мястото. Кънчо каза, че ще чете и тук, затова тук ще му отговоря, защото му е слаба паметта.
Та Кънчо, двумесечното ти перчене тук, писане на глупости, коментари...ама хич не ме засягаше, нито те коментирах, и избягвах всякакъв диспут с теб докато....не избистри как се снима макро...как невежите в този сайт трябва да се научат...и как претвори в практика ученето си под снимките ми, с "дърпане" на уши, и конфронтация с коментиращите /аз пак се въздържах/.
Като влязох после с теб /както ти обещах/ в културна полемика в съответните теми, ти се пънеше /не беше сам де/ да обиждаш най-долно и цинично и да отиваш офффф... /да, и с благословията на админа...затова сега и бони ти сърба цинизмите/.
Като видя, че и там не блестиш...обърна плочата на ...културен. Да, ама много подцени аудиторията - не може през 5 минути да си сменяш кожицата все пак.
Драги ми Кънчо, правя си труда да ти пиша това, за да ти е за урок в следващото превъплъщение. Прави се на велик и нещо колкото си щеш, това не ме бърка..ако не си ти, ще е друг...но не и като "мачкаш светилата"..гледам и г-н Абаджиев си захапал. Това ти беше грешката - фалшив имидж не се прави, като се опитваш да газиш други. Дори да беше снимал макро..дори да беше добър макроснимач, поведението си ти е простотия.
Дори да разбираше това дето говориш за разни техники и обективи, нападките , обидите също щяха да са си простотия.
Хайде до следващото ти PR представление под следващия ник...и не забравяй. Не се заяждай с хората тук, които не висят само заради чата.
|
|