Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ето го..
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-01-05 20:09

Ето го и.Кънчо Сега е "в другата си същност". Набутал е една стара тема на Гената на един друг сайт и плюе наред по ФФ, като чат пат редактира.
Мобилни задници го преследвали, статията му били иззели и т.н...хъм, и кон с капаци съм бил /ама не дотолко, че да не видя псувните под макроснимките си...преди да го запитам тои какво е писал и какво разбира де;)...та тогава вместо да ми отговори любезно се поупусна яко. / Днес гледам, упускането му е било доста по-яко...и само коствено ме споменава...макар и с най-вулгарните цинизми дето може да роди повъзбудения му мозък:))
Еми така е, дошло му е следващото превъплъщение. Ще поседи там, ще поскучае пък току виж ще доиде пак тук с някои съвсем нов ник и нова визия:)
Сега обижда наред всичко с марка ФФ, и пуска езици на другия сайт. Много нещо ме визира и мен :) за разлика откакто беше тук.
Ще го потърпят и там пък...впрочем не ме инфо изобщо. Не искам да влизам да му отговарям в spota защото не му е мястото. Кънчо каза, че ще чете и тук, затова тук ще му отговоря, защото му е слаба паметта.
Та Кънчо, двумесечното ти перчене тук, писане на глупости, коментари...ама хич не ме засягаше, нито те коментирах, и избягвах всякакъв диспут с теб докато....не избистри как се снима макро...как невежите в този сайт трябва да се научат...и как претвори в практика ученето си под снимките ми, с "дърпане" на уши, и конфронтация с коментиращите /аз пак се въздържах/.
Като влязох после с теб /както ти обещах/ в културна полемика в съответните теми, ти се пънеше /не беше сам де/ да обиждаш най-долно и цинично и да отиваш офффф... /да, и с благословията на админа...затова сега и бони ти сърба цинизмите/.
Като видя, че и там не блестиш...обърна плочата на ...културен. Да, ама много подцени аудиторията - не може през 5 минути да си сменяш кожицата все пак.
Драги ми Кънчо, правя си труда да ти пиша това, за да ти е за урок в следващото превъплъщение. Прави се на велик и нещо колкото си щеш, това не ме бърка..ако не си ти, ще е друг...но не и като "мачкаш светилата"..гледам и г-н Абаджиев си захапал. Това ти беше грешката - фалшив имидж не се прави, като се опитваш да газиш други. Дори да беше снимал макро..дори да беше добър макроснимач, поведението си ти е простотия.
Дори да разбираше това дето говориш за разни техники и обективи, нападките , обидите също щяха да са си простотия.
Хайде до следващото ти PR представление под следващия ник...и не забравяй. Не се заяждай с хората тук, които не висят само заради чата.

Re: Ето го..
Автор: boni   
Дата:   24-01-05 20:14

Моби ,не бих искал темата да се дискутира тук.Да не го обръщаме на разправии,за мене случаят е приключен.
 Re: Ето го..
Автор: koceto   
Дата:   24-01-05 20:15

не се ядосвай бе Моби.
нали знаеш приказката за попарата...
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена