Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 CANON EF 17-40 (без)L
Автор: tchani   
Дата:   20-01-05 18:24

Отправям това питане към CANON-ци:
Търся си 20Д и EF17-40 L. Ровейки по сайтовете виждам, че има места където 17-40 е даден без L маркировка, а общо взето цената му е като за L-
600-700$. Има ли такъв обектив 17-40 без L и може ли това да е някакво менте?

Благодаря предварително за съдействието

Отговори на това съобщение
 Re: CANON EF 17-40 (без)L
Автор: thor   
Дата:   20-01-05 18:31

http://www.canon.com/camera-museum/

Дата:   20-01-05 18:41

Thor:
Хвърли едно око на :
http://store.yahoo.com/royalcamera/caeos2082mes.html
и виж 17-40 отстрани. Това има ли L или не според теб.

Те тиа пи4ове 4е май са терикати е ясно
-
виж разликата м/у 20Д тяло и 20Д с 17-55

Автор: Kuncho   
Дата:   20-01-05 18:48

Има ли червена лентичка - убаво е [smilie24]
Колегата в офиса, който ми обработва снимките за вътрешните поръчки почувства сериозно този обектив! Вика, че разликата е огромна, новите фотографии са с много по добра детайлност, и то без да се сравняват един до друг, просто все едно си ходил на очен лекар [smilie25]
Така че никога не съжелявайте за L оптиката!
Телата се сменят и не боли дори [smilie7]

Дата:   20-01-05 18:55

тия мисля че са мошенници аз не бих пазарил от тях ,но ти си знаеш ..щом го няма в Canon музея значи нема такъв дзвер ..ше ти лапнат паричките и после ше късаш нерви ....все пак виж ,потърси някой който вече е пазарил от тях ..а пък такива няма хич да се учудя че са изпуснали L-то , от идентификацията на обектива ,още един път от такива пазарлък само на място ,око да види ръка да пипне ...[smilie6]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (20-01-05 18:56)

Автор: Kuncho   
Дата:   20-01-05 18:58

Аз съм доволен от B&H [smilie24]
Ся за 5-10 гущера в разлика плюс-минус изобщо не си струва нервите [smilie7]

Дата:   20-01-05 19:05

ми така е ,абе аз на място като ходя ,че пак се двоумя изобщо да влизам ли в други магазини,хмм веднъж един щеше да ми чупи обектива да ми показва колко хубави широкоъгълни пристафки имал ,направо ме дръпна от витрината ,както си дзяпах от тротоара и тва на 200метра от Times Square ,направо изтръпнах едвам го издърпах от ръцете му апарата де......пък като го джасна на тезгяха напраоо ми се сви сърчицето ...[smilie6] мошенници ......

[smilie7]

Автор: minko   
Дата:   20-01-05 19:17

Това е списъка с пълна спецификация на всички канонски обективи от страницата на Canon USA и там има такъв обектив.

http://consumer.usa.canon.com/app/pdf/lens/EFLensChart.pdf

Дата:   20-01-05 19:29

minko ..що ми губиш времето да гледам ..,аз не го видях[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   20-01-05 19:31

Kuncho: Баш твоите снимки ме запалиха за тоя обектив. Имаше утро в Мъглиж и още неколко.

В B&H тялото го дажат много скъпо, но за обективите сте прави, там вси4ко е описано много подробно и 4овек може да им има доверие.
minko: Аз не можах да открия друг 17-40 без L в таблицата!!! Този на 2-ра позиция е търсеният.

Проблема е дали тия пи4ове не са сложили некакъв капан и да ме набутат - ина4е камерата я дават на тънка лайсна.
Същия трик го видях и в още един два сайта и затова реших да питам[smilie11]

Дата:   20-01-05 19:33

Ако нямаш Acrobat Reader няма да го видиш. Имам го на файл ако искаш ще ти го пратя на мейла.

Автор: Stoyan22   
Дата:   20-01-05 19:34

Ne6to ne ia razbiram tazi tablica?[smilie11]
Aglite na 17-40 i 24-70 v nea sa edni i sa6ti ia niakoii da me svetne!!![smilie25]

Дата:   20-01-05 19:36

единствения начин да разбереш е като се набуташ ,аз не виждам как по друг начин , може да се разбере ...[smilie6] ...лично аз ,колкото и да е съблазнително ..не бих пазарил от там ,както и от много подобни места ,но пък както се казваше в приказката ..морето обича смелите ..можеш да се докажеш сам на себе си колко си смел ,като се пробваш ..но аз лично не ти препоръчвам ...[smilie6]

Дата:   20-01-05 19:38

ами аз го дръпнах като PDF ..ама няма такъв обектив minko ..нещо се бъркаш ..прочети пак първия пост от тази тема , както и заглавиято ий и се замисли дали си разбрал за какво точно става въпрос ..[smilie6]

Дата:   20-01-05 19:42

thor, ми човека питаше с L или без L е обектива мисля, че таблицата дава отговор.

Дата:   20-01-05 19:47

абе ..таблицата дава отговор ..ама ти защо пишеш че имало такъв [smilie11] [smilie11] [smilie11]
ако беше писал ей ти таблицата и си търси дали има или нема ..поне нямаше да ме караш да дърпам PDF файл ,после да се кьоря,дзверя,блещя и пуля да го търся ,че и накрая да го мятам в кошчето ..щеше да ми спестиш тези манипулации ...[smilie6]

Дата:   20-01-05 19:54

минко: Питането е дали има марков CANON 17-40
без L. И ако го премул4ават в сайтовете дали не слагат някакво менте а клиента да пла6та като за Л?

Thor: благодаря ти за съвета - май наистина не трябва да се рискува с най-ефтините,
драмата е 4е по този на4ин изписан обектива се появява в няколко сайта.

Дата:   20-01-05 19:56

thor, имах в предвид, че има EF 17-40
[beer]

Дата:   20-01-05 20:06

ами драмата ,може да е и такава че тези няколко сайта може и да са и техни и както , ако са някои мародери и си нямат понятие от фотография и колко е важна правилната идентификация на обективите ,нормално е да има такива грешки ,които на пръв поглед за някой който не се интересува много от какво качество обектив слага на фотоапарата ,не означават проблем и съответно се хваща на въдицата ,след след като , като е видял цената си вика ,ехехехееей каква далавера ..и клъц

..като му дръпнат парата от картата му ...,се обаждат ..ама трябва да си купиш батерия ,после зарядно ..и т.н. и го мотат няколко месеца и накрая той плаща всичко само и само да не остане без нищо..и фотоапарата му от 800US$ става 1600US$ ..ей такива хорор стори съм чел из нет-а и съм се уплашил ..щото ... ми ..не ме учудва ..те ако бяха толко големи дяволи навсякъде щяха да ги дават за пример ...тези интернет магазини де ...[smilie6]

Дата:   20-01-05 20:08

minko ...почваш да ми лазиш по нервите [smilie5]
нема EF 17-40 ..има EF 17-40mm f4L.......[smilie9]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (20-01-05 20:09)

Дата:   20-01-05 20:11

Четох отзивите на клиентите - пълна скръб са.
Нищо чудно да са направили някъде из Азиа едно ORIGINAL-copy [smilie3] ;

Дата:   20-01-05 20:19

а ..съмнява ме ,чак пък толко ,щеше да се разчуе ..по форумите ,,незнам аз си мисля ..просто грешно са преписали ....иначе ..ако имаше такива копита с логото на Canon ..хехе ония такава тупурдия щяха да спретнат ...[smilie6] вземай само от там от където някой е пазарил край теб и е доволен ,ако е из нет-а де ..иии пак е съмнително ..абе аз лично мога да ти гарантирам B&H ..бързи и точни ..но проблемо ..е сега и те си имат трески за дялане все пак работиш с хора ,особенно ако правиш поръчки над 1500US$ ,почват да правят едни проверки ..по телефони-мелефони ..ти ли си не си ли ти ..ама в това няма лошо ..пък и то си го пише в политиката им ...[smilie6]

Дата:   20-01-05 20:25

Да бе Торе, ама само 20Д (тяло) го дават 1500$. А аз искам да взема и две Л-ки 17-40 и 70-200 ф/4 Вече има места 20Д за <1200$ !!!
Какво ти е мнението за 1.4x??

Автор: GuruMMX   
Дата:   20-01-05 20:34

........ ex tozi kuncho beeeeee hehe

Дата:   20-01-05 21:39

ама за какво ти е този 20D ???
можеш ли да си/ни го обясниш ???
ако имаш достатъчно пари и не те притеснява да си вземеш хубава оптика разбирам ,но ако си малко на зор ????....,тези въпроси ти ги задавам тъй като питаш за конвертора ..щом питаш за конвертор значи искаш да си купуваш теле-обектив ,вместо да взимаш 20D ,по добре си вземи по хубав обектив ,без да взимаш телеконвертор ,а и ако слагаш телеконвертор на зум ,качеството се влошава ,освен ако не вземеш зум IS и който да отваря на f2.8,пък и дори и тогава ,ако си с един твърд пак ще имаш по добро качество на картинката...[smilie6]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна